Zaječice, Poříčí nad Sázavou B, Úročnice B

15.09.2012 20:40

 

Miličín A - Zaječice 1:2 (0:0)

Zaječice se před sezónou zdáli jako silný soupeř, protože s námi společně sestoupily. V této sezóně však podávali mizerné výkony a všechny zápasy prohrály. Na náš tým však vyzrály. Nutno říct, že jsme jim svou špatnou hrou pozici silně usnadnili a porážkou v tomto zápase si zkomplikovali postupové vyhlídky. Jedinou branku našeho týmu zaznamenal v tomto zápase Josef Sochůrek.

Poříčí nad Sázavou B - Miličín A 1:1 (0:0) 

Po nepovedeném utkání se Zaječicemi jel náš A tým, oslabený o několik hráčů, bojovat na hřiště silného Poříčí, které je na druhém místě tabulky za bezchybnýma Lešanama. V utkání náš tým předvedl zlepšenou hru a měl více příležitostí k vstřelení branky. V útoku nám pomohli hvězdy B týmu - Petr Žbánek a Radim Vylít. První jmenovaný nás také poslal do vedení. Poté mohl zvýšit z bezprostřední blízkosti Dostál, avšak jeho tutovku vychytal brankář domácích. Potvrdilo se fotbalové pravidlo "nedáš-dostaneš" a domácí dokázali vyrovnat v 92. minutě! Po smolném závěru jsme tak ze hřiště v Poříčí odjížděli pouze s jedním bodem.

Miličín A - Úročnice B 4:0 (3:0)

Po dvou zápasech bez vítězství musel náš A tým zabrat proti Úročnici. To se podařilo, hned v prvním poločase o svém vítězství rozhodl díky brankám MládkaTomáše Holánka aFandy Trefila. V druhém poločase pojistku v podobě 4. branky přidal Karel Trefil a o vítězi bylo rozhodnuto.

Zpět