Zaječice - Miličín 0:6 (0:4)

20.04.2013 17:00

 

Sestava MiličínaFeistinger - Mládek, Karda, Vaněk, Slavata (K) - Trefil F. (45' Dostál), Pečenka, Sochůrek, Trefil K. - Dohnal (55' Vrtiška), Holánek T. (65' Homola)

Zápas se Zaječicemi měli naši hráči od začátku pod kontrolou. Po pár minutách a několika dobrých příležitostech se prosadil Tomáš Holánek, když zužitkoval přesnou přihrávku Karla Trefila - 0:1. Pak však nastala pasáž, která patřila jen Honzovi Dohnalovi, který v 15ti minutách stačil nastřílet hattrick. Nejdříve se prosadil obstřelem brankáře - 0:2. Po chvíli krásnou individuální akcí a přesnou střelou levačkou zvýšil na 0:3 a v 35. minutě přidal svou třetí branku, když nádherně trefil centr ze strany - 0:4

V druhém poločase jsme opět byli aktivnějším týmem. To se projevilo v 55. minutě, kdy střelou k tyči zvýšil na 0:5 svým druhým zásahem v utkání Holánek. Po páté brance v zápase přišla pasáž nevyužitých šancí, v největších byli Vrtiška a Sochůrek, pokusy obou hráčů se však nevešli mezi 3 tyče. V 80. minutě utkání uzavřel skóre zápasu krásnou střelou z dálky Láďa Karda (0:6) a náš tým se tak mohl radovat z prvního jarního vítězství.

Zpět