Votice C - Miličín A 5:2 (3:0)

08.08.2010 17:00

 

Votice C - Miličín A 5:2 (3:0)

Sestava Miličína:

                                Bánský (45' Feistinger)

                        Vaněk            Červenka    

Pečenka (G 75') (45' Hrbek)                                  Karda L. (45' Pohan M.)

                                Slabý (50' Homola)

Holánek (45' Rákosník)                              Trefil (45' Vrtiška)

                                Prachař (G 55')

                        R. Vylít            Daněk

 

Branky Miličína: 55' Prachař, 75' Pečenka

 

Naši hráči nastoupili k druhému přípravnému utkání na hřišti ve Voticích, proti nově založenému, ale velmi dobře fyzicky připravenému týmu Votic C.

Přesto, že po většinu prvního poločasu měli naši hráči více míč na kopačkách, svou územní převahu a časté šance nedokázali využít. Naopak votičtí hráči využili každou naskytnutou šanci. Nejdříve po individuální akci a chybě naší obrany v 25. minutě přesně zamířil domácí Budil - 1:0. Naši hráči poté opět své šance a tak přišel další trest. V 40. minutě ve vápně fauloval Karda a domácí útočník se z penalty střelou k tyči nemýlil, přesto, že Bánský vystihl směr střeli - 2:0. Chvíli na to mohl utkání zdramatizovat Holánek, při jeho úprku na domácí branku však na poslední chvíli zakročil domácí obránce. Chvíli na to naopak udeřili opět domácí. V 45. minutě zakončil domácí hráč po centru ze strany, nikým neatakovaný, do protipohybu Bánského - 3:0. Stavem 3:0 skončil první poločas.

Po přestávce nastoupil náš tým v obměněné sestavě, která se ještě během druhého poločasu několikrát změnila. Ani to však nepřineslo o moc lepší výkon z naší strany. Na začátku poločasu sice dokázali naši hráči vstřelit branku, když Vylít přesně přihrál ve vápně osamocenému Prachařovi, který do prázdné brány snížil na 3:1. To však bylo z naší strany na delší dobu vše. Domácí hned na to opět udeřili a z ojedinělé šance zvýšili na 4:1. V 75. minutě se opět našemu týmu podařilo snížit na rozdíl 2 branek. Za vápnem domácích se ocitl s míčem nikým nehlídaný Pečenka, napřáhl, a z 25 metrů přesně zamířil k tyči domácí branky - 4:2. Domácí pak ale na náš tlak opět odpověděli brankou, po závaru u naší brány v 80. minutě, útočník Votic určil konečný stav utkání - 5:2.

Přesto, že jsme herně v tomto utkání nezaostávali, domácí nám dali lekci z produktivity, když využili v podstatě všechny své šance. Opakoval se tak scénář z většiny zápasů minulé sezóny a nám tak nezbývá než se před začátkem sezóny více soustředit na proměňování našich šancí a lepší bránění vlastní brány.

Zpět