Votice C - Miličín 2:2 (1:0)

03.09.2011 14:00

 

Sestava Miličína: Vobrátil - Slabý, Vaněk, Pečenka, Trefil - Vrtiška (45' Slavata), Prachař (45' Karda), Dostál - Žbánek (80' Daněk), Vylít, Typta

Branky Miličína: 53' Typta, 92' Daněk

 

K druhému kolu letošní sezóny zajížděl náš A tým na hřiště do Votic. V utkání s místním „céčkem“, které také postoupilo do III. třídy tuto sezónu, bylo k vidění mnoho útočných akcí na obou stranách. Domácí se v úvodu na svém hřišti pohybovali lépe. V první velké šanci nás podržel brankář Vobrátil. V 22. minutě však utekl domácí útočník Vesecký a otevřel skóre zápasu - 1:0. Poté se hra vyrovnala a i naši hráči měli slibné šance. V největší byl Vrtiška v 30. minutě, který byl v obrovské šanci po přihrávce Typty, v koncovce však selhal a trefil pouze tyč domácí branky. Následnou dorážku Prachaře zblokovali domácí obránci. Chvíli na to po centru ze strany pěkně hlavičkoval Žbánek, avšak mimo bránu domácích. V 40. minutě utekl naší obraně opět Vesecký, tentokrát však jeho střelu z hranice velkého vápna Vobrátil chytil. V závěru poločasu byl v šanci ještě náš útočník Vylít, který hlavou po rohovém kopu zamířil těsně vedle.

Do druhého poločasu vstoupila naše obměněná sestava aktivně. To se vyplatilo a dokázali jsme srovnat. V 53. minutě utekl domácím obráncům Typta a střelou podél domácího gólmana srovnal skóre zápasu – 1:1. V tu chvíli se zdálo, že otěže zápasu převezmeme my, avšak domácí odpověděli velmi rychle. Do vedení je z protiútoku dostal opět Vesecký, který z malého vápna usměrnil do brány přihrávku ze strany po neodpískaném autu domácích – 2:1. Zbytek utkání se odehrával v zoufalé snaze našeho týmu o vyrovnání. Domácí však dobře bránili a do mnoha šancí nás nepustili. Naopak hrozili z rychlých brejků. Často nás musel podržet svými zákroky Vobrátil. Když už se zdálo, že domácí uhájí vítězství a my pojedeme domů s prázdnou, podařilo se našemu týmu srovnat. V posledních minutách zápasu domácí několikrát odvrátili centry do svého pokutového území. V 92. minutě se však jeden z míčů dostal až na kraj velkého vápna k Daňkovi, který nechytatelnou střelou k vzdálenější tyči srovnal skóre utkání – 2:2. V úplném závěru ještě po obdržené brance neudržel nervy na uzdě domácí kapitán a po několika urážkách rozhodčího obdržel červenou kartu.

Naši hráči tak i druhé utkání v nové sezóně dovedli k remízovému konci a se 2 body jsou prozatím na 9. místě tabulky. V příštím kole do Miličína přijede rezerva Chocerad.

Zpět