Vánoční turnaj v Mladé Vožici

01.01.2010 23:03

Dne 25.12.2009 jeli někteří mladí hráči Miličína reprezentovat svůj tým na velmi dobře obsazený tradiční Vánoční turnaj v Mladé Vožici. 21. ročníku turnaje se účastnilo celkem 16. týmů, kteří byli rozděleni do 4 skupin (A,B,C,D) vždy po 4 týmech. Náš tým byl vylosován do skupiny C, kde se utkal s týmem Hakuna (fotbalisté z Pacova), s týmem Pojbuk a na závěr skupiny s Galacticos, za něž nastoupili i mladí fotbalisté AC Sparty Praha. Turnaj byl opravdu velmi dobře obsazen - mohli jsme vidět například známého Jana Šimáka hrajícího německou Bundesligu, ale také třeba již zmiňované juniory Sparty, či tým Bad Boys, který hraje třetí nejvyšší soutěž sálového fotbalu.

První zápas našeho týmu s týmem Hakuna začal velmi dobře, brzy jsme si dokázali vytvořit dvougólové vedení. Bohužel jsme pak však trochu polevili v nasazení a soupeř dokázal snížit a v poslední minutě utkání dokonce vyrovnat na 2:2. Tento výsledek se nakonec ukázal jako osudový, který nás stál postup ze skupiny. V dalším zápase jsme sice dokázali porazit mužstvo Pojbuk 1:0, ale s výsledkem jsme nebyli spokojeni, protože skóre hrálo nakonec v postupu hlavní roli a my jsme v tomto zápase mohli soupeři nasázet 10 branek. V posledním zápase skupiny jsme s favority Galacticos prohráli 2:0, kdy po celý zápas měli mladí sparťani navrch a protože Pacovští fotbalisté vysoko deklasovali Pojbuky, tak se díky skóre dostali před nás a na úkor našeho týmu postoupily ze skupiny.

Náš tým tak na turnaji obsadil 9. - 16. místo, což po průběhu skupiny úspěch není, protože jsme určitě měli postoupit ze skupiny.

zápasy Miličína:

Miličín Hakuna 2:2 branky: Vrba, Prachař
Pojbuky Miličín 0:1 branka: Šlejmar
Miličín Galacticos 0:2  

 

tabulka skupiny C:

Por. Tým Body Skóre
1. Galacticos 9 11:1
2. Hakuna 4 8:7
3. Miličín 4 3:4
4. Pojbuky 0 1:11

 

Zpět