Úročnice - Miličín 2:2 (0:1)

05.05.2012 17:00

 

Sestava MiličínaFeistinger - Mládek, Karda, Pohan, Nováček - Vrtiška, Slavata, Homola M. (80' Horvát), Trefil - Žbánek, Typta (75' Holánek T.)

 

Důležité utkání v Úročnici začal náš tým aktivně, v prvních 20ti minutách jsme měli herní i střeleckou převahu. Poté se však do šancí začali dostávat i domácí a několikrát nás perfektními zákroky podržel Feistinger. Do vedení jsme však šli mi, když střelu Typty vyrazil domácí brankář před sebe a dorážející Žbánek se nemýlil - 0:1. Tato branká nás poněkud uklidnila a první poločas jsme bez větších problémů dohráli vítězně.

Do druhého poločasu jsme opět vstoupili aktivněji mi a hned v úvodu se nám podařilo navýšit skóre. Slavata zatáhl míč po straně a přesným centrem našel Žbánka, který hlavou navýšil naše vedení - 2:0. To však bylo na dlouhou dobu z naší strany vše. Tato branka nás uklidnila až moc a do hry se tak dostávali domácí. V několika šancích nás opět podržel Feistinger, na souhru domácích z 70. minuty však již neměl nárok, do prázdné brány skóroval domácí útočník po vyšachování naší obrany - 2:1. Náš tým se poté až moc soustředil pouze na bránění hubeného náskoku a tak přišel trest v podobě vyrovnávací branky. V 86. minutě po sporném zákroku na hranici vápna rozhodčí k údivu všech odpískal pokutový kop, který domácí záložník s přehledem proměnil a srovnal stav utkání - 2:2. V poslední minutě základní hrací doby nám mohl vedení vrátit Holánek, který se prosadil pěkným individuálním únikem mezi třemi domácími obránci, jeho střelu však domácí brankář vyrazil.

Utkání tedy skončilo remízou a odvezli jsme si z Úročnice bod, který je však v boji o záchranu jen malým úspěchem.

Zpět