Úročnice B - Miličín 3:0 (1:0)

05.05.2013 17:00

 

Sestava Miličína: Feistinger - Mládek, Slavata (K), Karda, Nováček (75' Trefil F.) - Vrtiška, Pečenka, Sochůrek, Trefil K. - Holánek (80' Horvát), Dohnal

Utkání s týmem Úročnice se našemu A týmu vůbec nevydařilo. Přesto, že jsme vstoupili do utkání aktivněji než soupeř a měli jsme více ze hry, do vedení se dostali domácí díky velmi sporné penaltě. V 30. minutě se z úst domácích hráčů ozvalo hlasité volání "ruka" poté, co Karda odehrál balón z našeho pokutového území. Po více než deseti vteřinách se rozhodčí z ničeho nic rozhodl vyslišet volání domácích hráčů a nařídil pokutový kop, který domácí záložník se štěstím proměnil - 1:0.

V druhém poločase jsme začali aktivně s touhou vyrovnat. Naši snahu však utnuly opět sporné výroky rozhodčího. Ten navíc v 60. minutě udělil po nešetrném skluzu Kardovi červenou kartu a dohrávali jsme v deseti. Domácí své přesily dokázali dokonale využít. V 70. minutě nejprve zvýšil z brejku útočník Úročnice na 2:0. V 80. minutě, kdy už jsme hráli jen dopředu, domácí zvýšili opět z rychlého brejku na 3:0.

Utkání se našemu týmu vůbec nevydařilo a navázali jsme na nevýrazné výkony jarní části sezóny.

Zpět