Týnec nad Sázavou B - Miličín 5:1 (2:1)

22.04.2012 17:00

 

Sestava MiličínaVobrátil (45' Čeněk) - Mládek, Karda, Nováček, Slavata (C) - Vrtiška (40' Typta), Vaněk (45' ČK!), Pečenka, Dostál - Trefil, Holánek

Důležité utkání o záchranu v Týnci nad Sázavou nedopadlo pro náš tým dobře. Začátek utkání byl velmi vyrovnaný, postupem času jsme měli více ze hry. Do vedení šli však hosté. Na své polovině míč vybojoval domácí záložník a přešel přes 4 naše hráče, jeho střelu z vápna ještě Vobrátil vyrazil, na dorážku domácího útočníka však již neměl nárok - 1:0. Chvíli na to měl šanci na srovnání stavu Holánek, z hranice penalty však střílel mimo. Další šance se však Tomáš Holánek už zhostil lépe. Po přesném pasu dobře hrajícího Pečenky byl v úniku sám na brankáře a tváří v tvář domácímu gólmanovi srovnal stav utkání - 1:1. V závěru poločasu se zranili hned dva naši hráči - Vrtiška a Vobrátil. V poslední minutě poločasu rozhodčí nařídil velmi spornou penaltu za údajnou ruku, navíc za následné protesty vyfasoval Vaněk červenou kartu a oslabil tak náš tým. Penaltu se sice podařilo Vobrátilovi vyrazit, avšak důraznou dorážkou domácí hráč vrátil Týnci vedení - 2:1 - a navíc dohraným soubojem zranil Vobrátila.

Do druhého poločasu vstoupila náš tým velmi aktivně a to i přesto, že musel hrát v deseti. Od úvodních minut byla na našich hráčích znát snaha s výsledkem utkání ještě něco udělat. Velmi aktivní byl na pravé straně zálohy Dostál. Ten se probojoval do dobré šance hned v 50. minutě, kdy přesprintoval domácí obránce  a jeho střelu dokázal domácí brankář pouze vyrazit k Holánkovi, jeho dorážka však mířila nad. Poté se opět potvrdilo fotbalové pravidlo "nedáš-dostaneš" a domácí hned z prvního ohrození naší branky v druhém poločase udeřili. Obránce domácích centroval po faulu za polovinou hřiště do našeho vápna, kde byl u míče první domácí útočník a hlavou zvýšil vedení Týnce na 3:1. Snaha a bojovnost našeho týmu ani po tomto okamžiku nepolevila, branky však stále padaly jen do naší brány. Nepříliš dobrý vliv na utkání měl také výkon rozhodčího, který, chvílemi se zdálo, dělal vše pro to, abychom si z Týnce žádný bod neodvezli. V závěru utkání navíc po dvou rychlých brejcích hosté navýšili stav na 5:1 a bylo rozhodnuto.

Po předvedeném výkonu je pro náš tým výsledek 5:1 velmi krutý a dá se říct i nezasloužený. Bohůžel domácí dokázali své šance proměnit a náš výkon srážely i nepřesné výroky rozhodčího, který svůj výkon podtrhl nepěknou poznámkou mířenou k našemu týmu "Příště si vás podám...".

Zpět