14. kolo: Teplýšovice B - Miličín 3:3 (1:2)

25.03.2019 12:20

Teplýšovice B - Miličín 3:3 (1:2)

Sestava Miličína: Čeněk - Slavata (55' Prachař), Trefil L., Hevera, Vaněk - Trefil F. (70' Volalík), Mládek, Trefil K., Homola (46' Vrtiška) - Typta, Holánek

Branky Miličína: Typta, Trefil F., Mládek (p.)
 

V prvním mistrovském zápase jarní části sezóny náš tým remizoval v Teplýšovicích 3:3 (1:2) a odvezl si tak z venku cenný bod.

Do utkání lépe vstoupil náš tým, který si v prvním poločase vybudoval dvoubrankový náskok. Po přihrávce Holánka se za obranu domácích dostal Typta, který přehodil brankáře Teplýšovic a poslal náš tým do vedení - 0:1. Chvíli na to další rychlý brejk našeho týmu zakončil přesně Trefil, který si naběhl za obranu, obešel domácího brankáře a zvýšil na 0:2. Domácí se však nevzdali a chvíli na to snížili na 2:1 po rychlém protiútoku.

Do druhého poločasu vstoupili výrazně lépe domácí, kteří několikrát ohrozili naši branku a během prvních 10 minut dokázali otočit skóre zápasu na 3:2. Naši hráči však postupem času vyrovnali hru a také skóre. Po rohovém kopu se nejlépe zorientoval Trefil a jeho hlavičku zastavil na brankové čáře domácí obránce rukou. Následnou penaltu s přehledem proměnil Mládek a vyrovnal stav utkání na 3:3. V závěru zápasu se hrál vyrovnaný a bojovný fotbal, přičemž utkání skončilo spravedlivou remízou 3:3.

 

Zpět