Soběhrdy - Miličín 4:0 (2:0)

26.04.2010 21:05

Soběhrdy - Miličín 4:0 (2:0)

Sestava Miličína: Slabý (45' Karda) - Vaněk, Pečenka (5' Dohnal Jan, 45' Slabý), Dostál - Trefil, Mládek, Prachař, Sochůrek - Vylít, Žbánek, Vrtiška.

K dalšímu zápasu jarní části sezony zajížděli naši hráči na hřiště třetího týmu tabulky - do Soběhrd. Od začátku bylo jasné, že nás čeká těžké utkání s neoblíbeným soupeřem. To se potvrdilo a umocnila to i absence zaskakujícího brankáře, který se na poslední chvíli omluvil. Odjížděli jsme tedy bez brankáře a s několika zraněnými hráči. I tak jsme však v prvním poločase sehráli vyrovnanou partii. Bohůžel, domácí brzy vstřelili branku. V 2. minutě domácí záložník vystřelil a střelou k tyči překonal našeho "brankáře" - 1:0. V 5. minutě se navíc zranil Pečenka a tak jsme měli opět o starost víc. Hra se však vyrovnala a nepouštěli jsme domácí do mnoha šancí. Mohli jsme vyrovnat, když v 10. minutě si na centr Sochůrka naběhl Žbánek, ale pouze orazítkoval tyč domácí brány. Další změna stavu přišla až v 35. minutě, kdy jsme zahrávali trestný kop za hranicí vápna. Mládek trefil z trestnho kopu zeď a odražený míč si vzal domácí stoper, prošel téměř celé hřiště a střelou mezi nohy našeho Slabého zvýšil na 2:0. Ke konci poločasu jsme mohli snížit stav, když na osamoceného domácího stopera běželi 3 naši hráči. Vrtiška však nestihl přihrávku Dostála do vápna a tak skončil míč v náručí brankáře domácích.

Do druhého poločasu došlo opět k nějakým změnám. Do brány se postavil zraněný Karda a na pozici stopera se posunul Slabý. Hrál se ne moc pohledný fotbal, ale bojovný. Do 70. minuty se nic moc nedělo, útočili jsme z nakopávaných míčů, které se, většinou marně, snažili dohnat naši útočníci. Ani soupeř toho však moc nepředvedl. Soběhrdům to však stačilo, navíc v 70' minutě zahrávali trestný kop za hranicí vápna a domácímu záložníkovi se podařilo obstřelit zeď a střelou k tyči zvýšit stav utkání - 3:0. Utkání se poté už jen dohrávalo, šanci ke snížení jsme měli když Sochůrek v 80' minutě prošel obranou domácí, avšak branku jsme nevstřelili. Tečkou za utkáním udělal domácí střídající hráč, který hlavou dorazil do naší brány vyraženou střelu - 4:0.

Zápas tedy skončil stavem 4:0 a opět jsme bez bodů. V příštím zápase do Miličína přijede tým Krhanic, kterému se podařilo minulý týden právě Soběhrdy porazit (3:1).

Zpět