Soběhrdy - Miličín 2:1 (1:1)

02.10.2011 10:15

 

Sestava MiličínaFeistinger - Slabý, Karda, Slavata, Trefil - Dostál, Vrtiška (65' Nováček), Daněk, Žbánek (15' Pohan - 75' Řehoř) - Typta, Vylít

K dalšímu utkání jsme zajížděli do Soběhrd. Proti týmu, který byl o bod za námi nás čekal těžký zápas. Domácí vstoupili do utkání lépe, v úvodu utkání nás přehrávali hlavně ve středu hřiště. Po úvodních 20ti minutách jsme se však dokázali dostávat do šancí. Po individuální akci nastřelil pěknou střelou tyč domácí branky Vylít. Chvíli na to jsme se již radovali z vedení - v 25. minutě utekl po straně Daněk a přesně nacentroval před bránu, kde míč usměrnil s pomocí tyče do brány Typta 0:1. Hned na to však domácí srovnali. Vyražený míč usměrnil za záda našeho gólmana domácí záložník - 1:1.

V druhém poločase začali domácí aktivněji. Často jejich tlak ještě umocňoval nerovný výkon rozhodčího, který ne vždy pískal stejně na obě strany. Domácí se dostali do vedení v 64. minutě. Kdy domácí po "faulu" ve středu hřiště zahrávali trestný kop. Na centr si naskočil domácí stoper a hlavou usměrnil míč do brány - 2:1. Gól platil i přes faul v našem vápně, rozhodčí však na protesty nereagoval. V konci utkání jsme měli snahu o vyrovnání, avšak vážnější šanci jsme si nedokázali vytvořit. 

Soběhrdy tedy byli prvním týmem, který nás v letošní sezóně dokázal porazit a tak se bude náš tým snažit vrátit na vítěznou vlnu v příštím kole proti silné Úročnici.

 

Zpět