Sedlec-Prčice B - Miličín B 7:1

18.10.2009 15:00

Sedlec-Prčice B - Miličín B 7:1 (4:1)

Sestava Miličína: Slavata - Dvořák(C), Homola(60. Hrbek), Červenka - Rákosník(80. Pohan J.), Adam, Vrba, Dostál - Vrtiška, Daněk

Miličínské béčko zajíždělo toto kolo na hřiště vedoucího týmu soutěže do Sedlce-Prčice. Odvezlo si sice velký příděl branek, ale po fotbalové stránce byli vyrovnaným soupeřem, místy měli i více ze hry a tlak. Domácí nám však opět dali lekci z produktivity a skoro všechno, co mohli využili k navýšení stavu. Protože byl náš brankář nemocný do brány se postavil jeden z hráčů, jmenovitě Martin Slavata, který jinak hraje v obraně, nebo záloze. Zápas pro něj určitě nebyl jednoduchý, protože na mokrém terénu byla každá střela nebezpečná. O tom jsme se přesvědčili v průběhu celého zápasu. Poprvé se skóre měnilo už v 5. minutě, to využil domácí útočníku zaváhání naší obrany, postupoval sám na bránu a přehodil našeho zaskakujícího brankáře - 1:0. Hosté však dokázali brzo vyrovnat. Ve 12. minutě po faulu na Jaroslava Dvořáka jeho trestný kop za hranicí vápna do brány dorazil Vrtiška - 1:1. O minutu později už bylo skóre opět přikloněno na stranu domácích. V podstatě totožná situace jako u prvního gólu se stejným koncem znamenala vedení domácích 2:1. Hosté se snažili opět rychle vyrovnat, útočili a dokázali dostat domácí pod tlak, avšak mnohé nevyužité šance je mrzeli. Naopak domácí dokázali ještě dvakrát do poločasu skórovat. Nejdříve neudržel náš brankář tvrdou střelu z dálky - 3:1 a v 35. minutě využili další ze svých brejků a zvýšili na 4:1. Do poločasu jsme mohli ještě zkorigovat stav, když ve velkých šancí byli Dostál, Vrba a Daněk. Ani jednu šanci jsme však nevyužili a tak jsme šli do kabin za nepříznivého stavu 4:1.

Do druhé půle jsme nastoupili aktivně s chutí ještě něco s výsledkem udělat. To však netrvalo dlouho. Brzo jsme inkasovali, když krásnou střelou z 20 metrů nedal domácí borec našemu brankáři šanci - 5:1. Poté už se utkání spíše dohrávalo a domácí ještě navýšili skóre po krásných střelách z dálky, nejdříve v 60. minutě na 6:1 a o deset minut později na konečných 7:1. Domácí nám ukázali, jak využít šance a nebáli se často zakončovat. My jsme mnoho šancí nevyužili a v koncovce jsme nebyli dostatečně důrazní, i proto jsme si odvezli velký debakl.

Příští týden hraje miličínské béčko domácí zápas proti Velíši B.

Zpět