Přestavlky - Miličín 2:1 (0:0)

15.10.2011 15:30

 

Sestava MiličínaVobrátil - Vaněk, Slavata, Červenka, Nováček (60' Pohan) - Trefil (85' Dvořák), Král (70' Vrtiška), Žbánek, Dostál - Typta, Vylít

Branka Miličína: Trefil

V sobotu se náš A tým střetl s prvním celkem tabulky, Přestavlky, které sestoupili z II. třídy. V prvním poločase byli domácí aktivnějším týmem, často nás přehrávali a dostávali se do šancí, ve kterých nás několikrát podržel Vobrátil. V 30. minutě kopali domácí penaltu po faulu Vobrátila, náš gólman však dokázal chybu napravit a penaltu krásným zákrokem vyrazil. 

V druhém poločase jsme zlepšili svou hru, paradoxně však šli do vedení domácí, když v úvodu poločasu se prosadili po rohovém kopu - 1:0. Náš tým si začínal vytvářet šance, ale byli to opět domácí, kteří udeřili. V 65. minutě domácí záložník unikl naší obraně a prostřelil Vobrátila - 2:0. Náš tým si poté vytvářel šance a plynulo z toho snížení stavu, když po odvráceném rohu se krásným volejem za hranicí velkého vápna prosadil Trefil 2:1. Hned na to jsme mohli dokonce vyrovnat, v dobré šanci byl Žbánek, jeho zakončení však domácí obránci zblokovali do autu. I přes náš velký tlak v závěru utkání se nám vyrovnat nepodařilo, ale s výkonem na hřišti lídra tabulky můžeme být spokojeni.

 

Zpět