pohár OFS - Louňovice p.Bl. - Miličín 4:3

23.09.2009 16:30

Pohár OFS

Louňovice pod Blaníkem - Miličín 4:3 (3:2)

Sestava: Červenka - Slavata, Vrba, Hrbek(45. Pečenka) - Trefil, Vrtiška, Sochůrek, Dostál - Žbánek, Bureš(30. Rákosník), Kolář(45. Prachař)

Ve středu 23.září sehrálo oslabené miličínské "áčko" 2. kolo poháru OFS v Louňovicích. Vzhledem k zápasu v týdnu byla účast slabá a tak byl tým doplněn o několik hráčů B týmu. Utkání začínalo v 17:00, ale někteří hráči nestihli přijet včas a tak od začátku nastoupili i hráči, kteří měli být připraveni na střídání. I tak jsme však vstoupili do utkání aktivně a už v 10. minutě jsme vedli, když Franta Kolářů našel krásnou přihrávkou za obranu Petra Žbánka, který přehodil vyběhnuvšího gólmana - 0:1. Vedení nám však dlouho nevydrželo. Domácí přitlačili a z jejich tlaku plynuli góly. Nejprve po jednom z rohů nešťastně tečoval střelu domácích do vlastní sítě Karel Vrba 1:1. O chvíli později po dalším z rohů se hostující hráč pověsil do vzduchu a nedal svou hlavičkou našemu gólmanovi šanci - 2:1. Domácí byli při chuti a tak deset minut před poločasem přidali i gól třetí, když střelu k tyči přes obránce brankář Červenka viděl až na poslední chvíli - 3:1. Skóre se mohlo ještě navýšit nebýt několika dobrých zákroků našeho brankáře. Před přestávkou jsme však přitlačili a plynul z toho kontaktní gól, když svou sólo akci s přehledem zakončil opět miličínský "bomber" Petr Žbánek - 3:2.

Do druhého poločasu jsme nastoupili v obměněné sestavě s touhou soupeře přitlačit a vyrovnat. Byli jsme lepším týmem, avšak po jednom z brejků domácích hostující útočník utekl obraně a vstřelil 4. gól domácího týmu - 4:2. Nepřestávali jsme útočit a byli jsme aktivnější, avšak v koncovce chyběl klid. až v 72. minutě se ujal centr ze strany, který proměnil střelou k tyči Ondřej Dostál - 4:3. Zbytek zápasu jsme měli tlak a útočili jsme. Domácí prakticky jen nakopávali balóny co nejdál od svého pokutového území. V 85. minutě měl šanci Petr Prachař, který však z přímého kopu za vápnem netrefil bránu. Domácí se ubránili a tak do dalšího kola poháru postupují oni.

Miličínské béčko vypadlo už v prvním kole s Drachkovem na penalty 3:4 a tak si musíme na další pohárové zápasy počkat na příští sezonu.

 

Zpět