Pohár OFS - 2. kolo: Miličín - Jankov 1:3 (0:2)

11.09.2013 17:30

Sestava Miličína: Vobrátil - Slabý (10' Daněk), Karda V. (60' Karda L.), Nováček, Pohan M. - Prachař (75' Vylít), Pečenka, Trefil, Vrtiška - Žbánek (60' Čeněk), Holánek

Branka Miličína: Holánek

V druhém kole poháru OFS nás čekal velmi těžký soupeř - Jankov, který hraje o 2 třídy výš a v okresním přeboru je na špici tabulky. Utkání bylo od začátku bojovné. V první půli měli hosté převahu a dokázali si vytvořit dvoubrankový náskok. Nejdříve propadlý míč za naší obranu uklidi do brány kapitán hostů - 0:1. Před koncem poločasu se hosté radovali podruhé, když po standartní situaci byl na malém vápně osamocený hostující útočník a hlavou zvýšil na 0:2.

Do druhého poločasu jsme vstoupili o poznání lépe než do prvního. Svému soupeři jsme se minimálně vyrovnali a dokázali jsme snížit. V 65. minutě po přesném centru Pečenky nedal dobře hrající Holánek šanci brankáři hostů a hlavou snížil na 1:2. Po této brance jsme se snažili o vyrovnání, ale hosty jsme tím více pouštěli do nebezpečných protiútoků. Po jednom z nich centroval záložník Jankova do našeho vápna, kde se naši bránící hráči nedohodli a míč skončil na hlavě osamoceného záložníka hostů, který upravil skóre na konečních 1:3.

Náš A tým tak v poháru OFS končí ve druhém kole.

Zpět