Pohár OFS - 1. kolo: Vrchotovy Janovice - Miličín 2:0 (1:0)

16.08.2020 15:00

Sestava Miličína: Slavata - Hevera (66' Žbánek), Sobíšek (33' Holánek), Poustecký, Vrtiška - Trefil L., Trefil K., Pečenka (K), Homola - Prachař, Typta

V předkole poháru OFS se náš tým utkal s týmem Vrchotových Janovic, který před vynucenou pauzou fotbalových soutěží ovládl III. třídu. Utkání s týmem z vyšší soutěže však náš tým zvládl se ctí a přesto, že domácí měli po většinu zápasu více ze hry, o výsledek se museli dlouhou dobu strachovat. Naši hráči podali bojovný výkon a hrozili zejména z rychlých protiútoků. První poločas byl dlouhou dobu vyrovnaný, několikrát nás podržel svými zákroky dobře chytající Slavata. Domácí udeřili až v samotném závěru poločasu, kdy po rychlém protiútoku zakončil po přihrávce na velké vápno domácí hráč přesně k tyči 1:0.

V druhém poločase se hrál opět vyrovnaný a bojovný fotbal. Náš tým mohl dokonce vyrovnat, když po rychlé akci zastavil míč v pokutovém území domácí hráč rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop. Bomber Petr Žbánek však penaltu neproměnil, když nastřelil břevno domácí branky. Domácí však také mohli několikrát přidat branku, ale to se jim podařilo až deset minut před koncem, kdy po jednom z rohových kopů trefil domácí útočník odražený balon nechytatelně o tyč za záda Slavaty. 

I přes prohru mohou být naši hráči s utkáním se soupeřem z vyšší soutěže spokojeni. První soutěžní utkání odehraje náš tým v sobotu 29. 8. od 17:00 na hřišti Budenína. 

 

zápis z utkání

Zpět