Pecerady - Miličín 3:4 (2:3)

01.09.2012 17:00

 

Pecerady – Miličín 3:4 (2:3)

Sestava Miličína:

                            | Feistinger |

                                Vrtiška

Karda (70‘ Vaněk)       Trefil               Slavata (C)

                                Homola

Dostál                      Sochůrek           Horvát (80‘ Holánek F.)

                    Typta                   Holánek T. (35‘ Nováček)

 

Branky Miličína: 2× Typta, 1× Holánek T., 1× Dostál

Náš A tým čekal ve druhém kole tým z Pecerad. Do utkání jsme vstoupili aktivněji, avšak nedařilo se nám proměňovat šance a brzy jsme se přizpůsobili soupeřově hře. Do vedení jsme se i přesto dostali, když svůj únik zakončil přesným obstřelem domácího brankáře Tomáš Holánek v 25. minutě – 0:1. Po této brance jsme začali hrát lépe, avšak brzy nás srazilo vyrovnání domácích. Slavata fauloval domácího záložníka ve vápně a nařízenou penaltu proměnil kapitán domácích přesto, že Feistinger vystihl směr střely – 1:1. Po úniku Dostála jsme mohli jít opět do vedení, avšak trefil tyčku. Do vedení nás poté vrátil Typta, který po přiťuknutí Horváta po rohovém kopu nedal domácímu brankáři šanci – 1:2. V 40. minutě jsme navíc vedli již o tři branky, když ponechanou výhodu proměnil Typta krásným sólem a zvýšil na 1:3. Zdálo se, že od této doby budeme mít zápas pod kontrolou, avšak domácí dokázali v posledních vteřinách poločasu snížit po rohovém kopu, když se před naším brankářem zjevili hned 3 neobsazení hráči – 2:3.

Druhý poločas jsme hráli do kopce, ale v úvodu jsme měli herní převahu. Hrál se vyrovnaný fotbal bez výraznějších šancí. Více ze hry jsme měli my, ale domácí dokázali vyrovnat v 70. minutě, když nedorozumění Vrtišky a Feistingera využil domácí útočník – 3:3. Náš tým se poté snažil strhnout vítězství zpět na svou stranu, domácí hrozili pouze z rychlých protiútoků. V 80. minutě vymyslel krásnou křižnou přihrávku přes půl hřiště Nováček, který svou příhrou poslal Dostála do samostatného úniku. Ten se poučil ze své šance v prvním poločase a nechytatelnou střelou zajistil našemu týmu vítězství 3:4.

Po dvou úvodních zápasech ročníku tedy máme plný počet bodů, avšak v příštím zápase nás čeká velmi těžký soupeř – Lešany, které také neztratily ani bod a navíc ve dvou úvodních zápasech dokázal nastřílet 16 branek a inkasovat pouze jednou. Šlágr třetího kola se odehraje v sobotu 8. 9. na hřišti v Miličíně.

Zpět