Neustupov - Miličín B 2:7

27.09.2009 15:00

27.9.2009

Neustupov - Miličín B 2:7 (0:4)

Sestava Miličína: Vylít - Dvořák(C) (65. Volalík), Homola(55. Kolář), Hrbek(75. Pohan J.), Červenka - Rákosník, Slavata, Pečenka, Dohnal - Vrtiška, Daněk.

K Dalšímu zápasu jelo miličínské "béčko" na hřiště tradičního soupeře z Neustupova. V posledních zápasech většinou brali body domácí. To se však tentokrát nekonalo. Již od první minuty byli aktivnější hosté. Už ve druhé minutě jsme vedli 1:0, když penaltu po ruce(červená karta pro domácího obránce) proměnil s přehledem Jarda Dvořák - 1:0. O pět minut později však mohlo být vyrovnáno, když se kopala penalta i na druhé straně. Vylít však střelce vychytal a nedovolil domácím vyrovnat. Hned na to přidali hosté druhý gól. Po střele z velkého vápna, kterou domácí brankář vyrazi jen do tyče, míč dorazil do sítě Lukáš Daněk - 2:0. Hosté byli stále lepším týmem, ale další góly přidali až na konci poločasu. Nejdříve se neujali střeli Martina Slavaty, který jednou těsně minul bránu a podruhé trefil krásnou střelou břevno domácí brány. Poté se však už hosté radovali. Nejdříve střelou z vápna zvýšil Miroslav Vrtiška - 3:0. A o chvíli později jeho přihrávku zužitkoval Ondřej Rákosník a zvýšil na 4:0.

Druhá půle se pak už jen dohrávala. Přibylo ostrých zákroků, po několika z nich naši hráči inkasovali žluté karty. V 55. minutě však po akci Daněk - Vrtiška - Franta Kolář nedal posledně jmenovaný domácímu brankáři šanci - 5:0. V 60. minutě se zdálo být rozhodnuto, když přihrávku Fandy Koláře proměnil v gól střelou od tyče do brány Pavel Pečenka - 6:0. Poté se však domácí začali dostávat do šancí. Možná se dostavila únava, nebo uspokojením vysokým vedením hostů. Nejdříve tečovanou střelou snížili na 6:1. A v 75. minutě snížili na 6:2. Hosté však nedopustili žádné další zdramatizování. Utkání se spíše jen dohrávalo. V poslední minutě zápasu ještě zvýšil stav po přihrávce Franty Koláře na konečných 7:2 Miroslav Vrtiška.

Miličín si tak odvezl z Neustupova všechny tři body a radost z vysoké výhry nad týmem, proti kterému se mu jinak moc nedaří.

Zpět