12. kolo: Neustupov - Miličín 0:5 (0:2)

07.06.2015 17:00

Sestava Miličína: Bánský - Dostál, Slabý, Karda, Vrtiška (c) - Vylít (60' Nováček), Trefil, Vaněk, Rákosník (60' Pohan M.) - Typta (75' Hevera), Čeněk (70' Pohan J.)

Branky Miličína: 3× Trefil, 2× Čeněk

Předposlední utkání sezóny odehrál náš tým na hřišti v Neustupově. Do utkání jsme nevstoupili stejně dobře jako v minulém týdnu, přesto jsme se dokázali dvakrát prosadit. Ve 20. minutě po několika neúspěšných pokusech dostal náš tým do vedení, když se střelou z hranice velkého vápna prosadil Čeněk - 0:1. Domácí hrozili hlavně z dlouhých nakopávaných míčů za naší obranu, vyloženou brankovou příležitost si však nevytvořili. Nejnebezpečnější byli pokusy domácích z trestných kopů, jeden skvělým zákrokem vytěsnil Bánský, druhý skončil těsně nad naší bránou. Do konce poločasu jsme přidali ještě druhou branku, když své sólo ze středu hřiště zakončil Trefil střelou mezi nohy domácího gólmana - 0:2.

Ve druhém poločasu hrál náš tým do kopce, přesto hrál mnohem lépe než v poločase prvním a početnou skupinu svých fanoušků, kteří na zápas dorazili, potěšil ještě třemi góly. Nejdříve se podruhé v zápase prosadil Čeněk, který střelou k tyči zvýšil na 0:3. Chvíli na to přidal druhou branku v zápase také Trefil, který z hranice velkého vápna vrátil odražený míč od obrany domácích přesně k tyči - 0:4. Karel Trefil chvíli na to mohl přidat i svou třetí branku, trefil však pouze břevno domácí branky. Hat-trick si náš střední záložník v zápase s Neustupovem však přeci jen připsal, když se podobně jako při 4. brance dobře zorientoval na hranici velkého vápna a střelou k tyči zvýšil na konečných 5:0. V závěru zápasu mohli naše vedení navýšit i střídající útočníci, Hevera i Pohan však ve velkých šancích přestřelili domácí bránu. 

Protože v sobotním utkání prohrál Budenín s Olbramovicemi a náš tým zvládl utkání v Neustupově, nemůže nás již v posledním kole nikdo v tabulce předskočit! Náš tým tak spolu s početnou základnou fanoušků po nedělním utkání mohl naplno odstartovat oslavu postupu, ve které bude pokračovat také na "dokopné" po posledním utkání v Zaječicích, na kterou jsou všichni příznivci miličínského fotbalu srdečně zváni!

Zpět