Myslič - Miličín 2:3 (2:3)

03.06.2012 17:00

 

Sestava MiličínaFeistinger - Mládek, Nováček (65' Homola J.), Slavata, Karda - Trefil, Homola M., Pečenka, Holánek - Typta (85' Dohnal J.), Žbánek (75' Vrtiška)

Našemu A týmu v závěru sezóny nezbývá moc jiných možností, než vše vyhrát a s tímto cílem šli naši hráči i do utkání s Mysličí. Hned v první minutě jsme se ujali vedení, když vyražený míč domácím brankářem akrobaticky vrátil do brány Pečenka 0:1. V 5. minutě nám bylo ještě veseleji, když po rohovém kopu střelou k tyči zvýšil Tomáš Holánek 0:2. Vše nasvědčovalo tomu, že utkání dovedeme do vítězného konce, domácí se však nevzdávali a dokázali po chvíli snížit, když Feistinger nedokázal sebrat míč po rohu, osamocený domácí hráč snížil na 1:2. Naštěstí o chvíli později nám vrátil dvoubrankové vedení a klid na kopačky Žbánek, který krásnou střelou z úhlu překonal domácího brankáře potřetí - 1:3. Domácím se i poté podařilo skorigovat stav utkání, když před přestávkou překonal našeho brankáře domácí střelec - 2:3.

Druhý poločas nepřinesl příliš fotbalové krásy, o to více však bojovnosti. Náš tým se snažil za každou cenu ubránit vedení a hrozil převážně z brejků. Po bojovném výkonu se nám podařilo dotáhnout utkání do vítězného konce a odvézt si z Mysliče všechny body.

V příštím kole zajíždíme k důležitému utkání na hřiště Bystřice.

Zpět