Miličín - Zaječice 3:3 (1:1)

27.08.2011 17:00

Sestava MiličínaVobrátil - Vaněk, Slabý, Pečenka, Trefil - Vrtiška, Mládek, Dostál - Typta (35' Slavata), Vylít, Holánek (70' Karda)

K prvnímu kolu III. A třídy zajížděl do Miličína tým Zaječic. V bojovné první půli měli domácí více ze hry, což po několika nevyužitých šancí doložil vedoucí gól utkání, který vstřelil po úniku z pravé strany Roman Typta - 1:1. Brzy na to jsme mohli dát 2. gól, opět byl v úniku Typta, který nesobecky nahrál, avšak praporek pomezního se nesmyslně zvedl a byl odpískán ofsajd. Hosté dokázali srovnat chvíli na to ojedinělou šancí v první půli. Odražený míč za hranici velkého vápna trefil přesně k tyči "z první" hostující útočník - 1:1. Tímto stavem skončil první poločas.

Do druhého poločasu jsme vstoupili opět aktivněji my. Brzy se nám také podařilo ujmout se vedení v zápase, když byl ve vápně faulován Holánek a nařízenou penaltu s přehledem proměnil kapitán Slabý - 2:1. V tu dobu již začínali s hostujícím týmem cloumat emoce. Hosté začali hrát velmi agresivně, z čehož plynul i náš 3. gól, když byl po úniku velmi tvrdě faulován Vylít ve vápně a rozhodčí opět nařídil penaltu. Tu proměnil Mládek střelou do pravého rohu branky - 3:1. Poté se však začali dít věci. Přesto, že domácí měli utkání ve svých rukou, nedokázali ho dovést do vítězného konce. V 75. minutě totiž propadl našemu brankáři centr, který poté pohodlně dopravil do naší brány hostující útočník - 3:2. Tento okamžik převážil všechny síly na druhou stranu, po konflitku Vaňka s hostujícím střelcem se totiž strhla šarvátka u naší brány, do které se zapojili i hostující hráči z lavičky. Rozhodčí však pod vlivem tlaku hostí, kteří na něj celou druhou půli slovně útočili, nevylučoval a vše nechal bez potrestání. "Vyhecovaní" hosté byli pak ještě agresivnější a po neodpískaném faulu na Pečenku dokázali v poslední minutě odcentrovat do našeho vápna, kde propadnutý míč trefil hostující kapitán nechytatelně do pravého horního rohu naší brány - 3:3. Chvíli na to rozhodčí ukončil utkání a náš A tým, stejně jako náš B tým, v prvním kole ztratil dvoubrankové vedení a ze slibně rozehraného utkání získal pouze 1 bod.

 

 

 

Zpět