Miličín - Votice C 1:3 (1:2)

31.03.2012 16:30

 

Sestava MiličínaVobrátil - Vaněk, Nováček, Pohan, Slavata - Vrtiška (75. Vylít), Homola J., Homola M., Trefil - Typta, Žbánek

Do utkání s druhým celkem tabulky jsme vstoupili aktivněji my, hned v 5. minutě jsme si vytvořili gólovou šanci, když M. Homola našel ve vápně Vrtišku, ten však v jasné šanci trefil pouze břevno a následná dorážka Žbánka skončila mimo tyče hostující brány. Hosté se na začátku nedostávali do větších šancí a když, tak jejich šance zlikvidoval Vobrátil. V 30. minutě jsme se dostali do vedení, když po závaru před hostující brankou vrátil odražený míč do brány Vrtiška 1:0. Přesto, že jsme mohli po této brance přidat i další, vedení jsme nedokázali udržet dlouho. V 35. minutě napřáhl z 30ti metrů hostující kapitán a střelou do růžku srovnal stav na 1:1. To však nebylo ze strany Votic vše, v 40. minutě se míč dostal do vápna k nekrytému záložníkovi domácích, který nedal Vobrátilovi šanci Votice tak strhli vedení na svou stranu - 1:2.

Do druhého poločasu jsme vstoupili opět aktivněji my ve snaze vyrovnat. To se nám však nepodařilo. Naopak již v 55. minutě přidal 3. gól hostů po centru ze strany hlavou Votický kanonýr Vesecký a stav byl již 1:3. Po této brance jsme si již nedokázali vytvořit souvislejší tlak a utkání se spíše dohrávalo. V 80. minutě byl sice v obrovské šanci Miloš Homola, ale jeho dorážka se nevešla mezi tyče hostující brány. Utkání tak skončilo vítězstvím Votic 3:1.

Příští týden se hraje důležité utkání s Chocerady, které jsou jen o jednu příčku pod námi. 

Zpět