Miličín - Václavice 4:0

03.10.2009 16:00

3.10.2009

Miličín A - Václavice 4:0 (3:0)

Sestava Miličína: Bánský - Dvořák, Pečenka, Nováček - Trefil(80. Rákosník), Sochůrek, Slabý(65. Vrba), Dostál - Žbánek(C), Prachař, Vylít(75.Vrtiška)

K dalšímu domácímu utkání nastoupili hráči Miličína proti týmu, který měl v tabulce o 3 body více. Jednoznačným cílem bylo tento zápas vyhrát a získat tak potřebné body. V sestavě domácích se oběvil Jaroslav Dvořák, který měl vnést klid a vítězného ducha do týmu. To se mu podařilo. Domácí k zápasu od prvních minut přistoupili velmi aktivně a měli více ze hry. Do první vážnější šance se však dostali hosté, když se hostující útočník dostal za obranu domácích a svůj úprk zakončil střelou do tyče. Byla to však asi jediná vážnější situace okolo Bánského v prvním poločase. Domácí měli jednoznačně více ze hry a plynuly z toho šance. Po několika střelách měl první gól na kopačce Pepa Sochůrek, který však ve vápně trefil břevno. Pak už se domácí prosadili. Ve 25. nebojácně zakončil ze strany pokutového území Petr Žbánek a prostřelil hostujícího gólmana - 1:0. Deset minut na to bylo ještě veseleji. Tlak domácích vyústil v další branku, z levé strany zaútočil Ondřej Dostál a krásnou střelou k protější tyči prostřelil brankáře hostů - 2:0. Do poločasu měli domácí ještě několik šancí a jednu z nich proměnil svým premiérovým gólem v této sezóně Radim Vylít, který ve 44. minutě vystřelil a tečovaná rána skončila opět za zády hostujícího gólmana. Do šaten se tak šlo za stavu 3:0.

Druhá půle se nesla v duchu neproměněných šancí domácích. Byli opět aktivnější, ale s postupem času se k šancím dostávali i hosté. Všechny jejich šance však zneškodnila obrana, nebo s jistotou chytající Bánský. V 50. minutě se řítili hned 3 naši útočníci na jediného obránce hostů. Rychlá sólo akce skončila po střele Petra Žbánka pouze do boční sítě brány. Gólu se však nakonec přeci jen ještě domácí dočkali. Po centru Ondřeje Rákosníka z pravé strany se v 82. minutě podruhé v zápase prosadil Ondřej Dostál, který střelou k tyči zvýšil na konečných 4:0.

Domácí tak zaslouženě získali 3 body, radost z přesvědčivého vítězství a předvedené hry.

Zpět