Miličín - Úročnice 4:2 (2:0)

08.10.2011 16:00

 

Sestava MiličínaVobrátil - Slabý, Karda, Vaněk, Slavata - Trefil (70' Žbánek), Pečenka, Daněk (10' Mládek), Dostál - Typta, Vylít (80' Vrtiška)

Branky Miličína: 2' Typta, 40' Dostál, 48' Mládek, 55' Vylít

Do utkání s Úročnicí jsme vlétli raketově. Hned ve 2. minutě jsme se dostali do vedení, když svůj únik zakončil přesnou střelou podél gólmana Typta - 1:0. Chvíli na to jsme mohli své vedení upevnit, protože po rohu se prosadil hlavou Slavata, mířil však těsně nad. Hosté se do mnoha příležitostí v první půli nedostávali, ve velkém závaru 10. minutě nás zachránilo štěstí a taky louže v našem vápně, ve které se míč zastavil. Chvíli na to se však nešťastně zranil Daněk a musel být střídán. Své vedení jsme upevnili až v konci poločasu, kdy se po centru ze strany prosadil důrazný Dostál 2:0.

Stejně jako do první půle jsme nastoupili i do té druhé. Hned na úvod poločasu jsme zahrávali "trestňák" z hranice velkého vápna, který nechytatelně k levé tyči umístil Mládek 3:0. O pár minut později bylo ještě veseleji. Do úniku z levé strany se dostal Vylít a podél brankáře navýšil náš náskok - 4:0. Hosté byli v tuto chvíli zralí na ručník a poslední hřebíček do jejich rakve mohl zasadit Typta, který se snažil přehodit gólmana, tentokrát však neúspěšně. Zdálo se, že se nemůže již nic stát, avšak po 4. brance v hostující síti jsme trochu polevili. Hosté se dostávali více do hry a několikrát nás podržel Vobrátil. V 65. minutě se však hosté prosadili nenápadnou akcí ze strany - 4:1. To samé se opakovalo o deset minut později, znovu po rychlé akci ze strany se do naší otevřené obrany dostal hostující útočník a střelou k tyči snížil na 4:2. Po této obdržené brance jsme se však dokázali zklidnit a dovést utkání do vítězného konce. 

V příštím kole zajíždí náš A tým k utkání do Přestavlk, které jsou zatím na 1. pozici v tabulce.

 

Zpět