Miličín - Soběhrdy 2:3

19.09.2009 16:30

Miličín A - FK Soběhrdy 2:3 (2:2)

Sestava domácích: Bánský - Pečenka(65. Karda), Slabý, Vaněk, Pohan - Trefil, Sochůrek, Dostál - Prachař(75. Vrba), Vylít(87. Rákosník), Žbánek(C)

K dalšímu domácímu zápasu jsme přivítali velmi kvalitní mužstvo ze Soběhrd. Začátek zápasu patřil domácímu mužstvu, z čehož plynula i první gólová akce zápasu. V páté minutě se ve vápně prosadil Petr Žbánek, ale byl faulován. Rozhodčí odpískal penaltu, kterou sám domácí "bomber" s přehledem proměnil - 1:0. O patnáct minut později bylo však vše úplně jinak. Hra se vyrovnala a plynul z toho v 10. minutě vyrovnávací gól, když přihrávku na malé vápno bez problémů uklidil do domácí branky hostující útočník - 1:1. Pět minut na to šli dokonce hosté do vedení, když hostující nejlepší střelec Bánskému nedal šanci střelou z besprostřední blízkosti - 2:1. Domácí však stihli do poločasu ještě vyrovnat. Po několika šancích se ujal centr ze strany od Karla Trefila, který do brány umístil padající Pepa Sochůrek - 2:2.

Druhý poločas začli opět aktivněji domácí. Několik šancí však nevyužili a tak se objevily i šance na druhé straně. Celou druhou půli se hrál vyrovnaný a bojovný fotbal. Po několika nepřesných rozhodnutích zmateného rozhodčího se hra přiostřovala. V momentě, kdy už všichni čekali na konec zápasu a na to, že zápas skončí nerozhodným stavem se však ujal centr z vlastní poloviny hostí na zcela volného hostujícího střelce. Ten uspěl v souboji jeden na jednoho a poté obstřelil Bánského - 2:3. Domácí se ještě snažili se stavem něco udělat, v momentě, kdy vybojovali rohový kop však rozhodčí odpískal konec zápasu.

Po zápasech v Mezně, kdy jsme přišli o bod v nastaveném čase a v Zaječicích o vítězství také v nastavení jsme opět přišli o body v posledních minutách zápasu.

Příští sobotu jede "áčko" do Krhanic. Ve středu sehrají také 2. kolo poháru v Louňovicích p.Blaníkem.

Zpět