Miličín - Pyšely 4:3 (1:2)

26.05.2012 17:00

 

Sestava Miličína: Feistinger - Mládek, Pohan, Nováček, Slavata - Vrtiška, Homola M., Pečenka, Holánek T. (70' Trefil K.) - Typta, Žbánek

Do utkání s Pyšely jsme vstoupili aktivněji. Měli jsme více ze hry a dokázali jsme si vypracovat i šance, které nám však dobře chytající gólman hostů pochytal. Do vedení však šli hosté, kteří proměnili ojedinělou šanci, když po rohovém kopu dotlačil míč do naší brány hostující hráč - 0:1. Náš tým se po té dlouhou dobu snažil o vyrovnání a nakonec se to podařilo. Po přesném pasu Pečenky byl ve vápně faulován Tomáš Holánek a sudí nařídil penaltu. K té se postavil bomber Petr Žbánek a střelou k tyči srovnal stav utkání - 1:1. Bohůžel tento stav nevydržel dlouho. V poslední minutě poločasu zahrávali hosté trestný kop z hranice šestnáctky a stoper Pyšel prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 1:2.

Do druhého poločasu jsme opět vstoupili aktivněji my a to se nám tentokrát vyplatilo. Třemi brankami v rozmezí 15ti minut jsme naprosto otočili vývoj utkání. Hned v úvodu druhého poločasu poslal přesný pas do strany Mládek, osamocený Vrtiška centroval do vápna, kde Žbánek prošel mezi dvěma bránícíma hráčema a před prázdnou bránu nahrál Typtovi, který srovnal stav - 2:2. To však nebylo vše. O chvíli později poslal přesný pas za obranu hostí Pečenka, tam se jej zmocnil Žbánek a pěknou střelou k tyči z 25 metrů dostal náš tým do vedení - 3:2. O pár minut později využil závar před bránou hostů Homola a vedli jsme již o dvě branky - 4:2. Hosté však své zbraně nezabalili a podařilo se jim snížit v 75' minutě - 4:3. Jejich snahu o vyrovnání však v 80. minutě oslabil nejlepší hráč hostů, který po odpískání napadl Slavatu a šel předčasně do kabin. 

Zpět