Miličín - Popovice 2:5 (1:3)

20.08.2011 17:00

 

Sestava MiličínaVobrátil - Karda (45' Pohan), Vaněk, Trefil, ?? (65' Dostál)- Vrtiška, Král, Prachař, Žbánek - Vylít (45' Homola), Typta 

Do Miličína přijel jako soupeř našeho A týmu silný tým z Popovic, který hraje II. třídu OP a v loňské sezóně skončil na skvělém 2. místě v této soutěži. I proto všichni věděli, že nás čeká těžké utkání. To se také potvrdilo. Sehranější hosté nás často dostávali pod tlak. Inkasovali jsme v 20. minutě, když našeho gólmana z úhlu propálil hostující útočník - 0:1. Poté jsme hru vyrovnali a podařilo se nám srovnat i skóre, když po pěkné přihrávce byl v úniku Žbánek a obešel hostujícího brankáře - 1:1. Poté však otěže utkání opět převzali hosté, kteří do přestávky dvěmi góly získali zpět vedení. 

V druhém poločasu se nám z prvu dařilo, to však utnul 4. zásah hostů, kteří po rychlé akci zvýšili vedení 1:4. Poté sice dokázal po pěkném průniku Prachaře, který byl faulován ve vápně, snížit nařízenou penaltou opět náš "bomber" Žbánek - 2:4. Avšak penaltu v závěru kopali i hosté, kteří si díky ní zajistili vítězství v utkání a zároveň postup do druhého kola poháru - 2:5.

Po prohře B týmu tedy dál nepostupuje ani naše "áčko".

 

Zpět