Miličín - Pecerady 2:1 (1:1)

10.05.2014 17:00

Miličín – Pecerady 2:1 (1:1)

Sestava MiličínaVobrátil – Slabý ©, Pohan M. (45‘ Dvořák), Nováček, Karda V. – Vrtiška, Pečenka, Čeněk (45‘ Holánek T.), Trefil K. (70‘ Prachař) – Typta, Vylít (45‘ Žbánek)

Branky Miličína: Pečenka, Žbánek

Tento týden nás čekal těžký soupeř z Pecerad. Přesto, že hosté nepřijeli v nijak závratném počtu, celé utkání nás trápili. Do zápasu jsme vstoupili dobře, zatlačili jsme svého soupeře a zasypávali hostující obranu útoky. Bohužel jsme ze svého tlaku nevytěžili žádnou branku a tak udeřili Pecerady. Z ojedinělé šance se prosadil hostující útočník, když ve vápně obehrál Vobrátila a poté do prázdné branky otevřel skóre zápasu – 0:1. Náš tým byl jako opařený a brzy jsme mohli prohrávat již o 2 branky. Po faulu Pohana v našem vápně kopali hosté penaltu. Vobrátil však skvěle vystihl směr střely a míč bezpečně chytil. Tento moment nás opět vrátil zpět do zápasu. Přidali jsme a podařilo se nám vyrovnat. Po několika našich šancích se prosadil Pečenka, který krásnou střelou z voleje za hranicí pokutového území nasměroval míč přesně do horního rohu peceradské brány – 1:1. Hosté však brzy mohli odpovědět a vrátit se do vedení. To když po souboji Slabého s hostujícím útočníkem odpískal sudí druhou penaltu ve prospěch Pecerad. Nutno říct, že pravděpodobně obě byly oprávněné. K zahrávání se tentokrát postavil hostující záložník, který střílel na opačnou stranu, než exekutor první penalty. I tento záměr však Vobrátil vystihl, míč vyrazil a poradil si i s následnou dorážkou.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a snažili jsme se dostat se brzy do vedení. To se nám podařilo v 55. minutě, kdy se střela Pečenky z dálky odrazila od tyče hostující brány přesně k neobsazenému Žbánkovi, který nezaváhal a poslal náš tým do vedení – 2:1. V 70. minutě mohl Žbánek přidat naši třetí branku, jeho střela po centru z levé strany však skončila pouze na břevně hostující brány. V závěru se hosté pokoušeli nás zatlačit a vyrovnat. Naše obrana však odolala náporu hostí a tak jsme si připsali důležité tři body do tabulky. 

 

Zde si můžete přečíst jak zápas vnímal soupeř

Zpět