Miličín - Mladá vožice

04.03.2012 09:00

 

V neděli 4. 3. sehrál náš tým první přípravné utkání proti týmu z Mladé Vožice, který hraje o dvě soutěže výš. Do utkání, který byl rozdělen na 3 třetiny po třiceti minutách, se zapojilo celkem 20 hráčů, každý dostal svůj prostor v zápasu. 

Do úvodní třetiny vstoupili aktivněji mladovožičtí, kteří rychle kombinovali, naší obraně se však dařilo nepouštět soupeře do větších šancí. V polovině třetiny však dostal přesný pas za naši obranu hostující útočník a tvrdou ranou z velkého vápna překonal brankáře Vobrátila (0:1). Chvíli na to mohl vyrovnat Typta, který po přihrávce ze středu hřiště vybojoval nad hostujícími obránci míč a dostal se až do zakončení, kde však výborný zákrok předvedl brankář Vožice Bánský.

V druhé třetině jsme v částečně obměněné sestavě byli již poněkud aktivnější a plynuli z toho také ojedinělé šance. V několika dobrých přečísleních nás zastavila hostující obrana. Ke konci třetiny se však míče za obranou hostů zmocnil Petr Žbánek a hokejovým blafákem překonal našeho bývalého brankáře Bánského (1:1).

Do závěrečné třetiny nastoupila již značně obměněná sestava i s několika staronovými tvářemi v týmu (F. Trefil, Kubec). Hosté lépe kombinovali a v poslední patnáctiminutovce utkání dokázali 2x překonat našeho druhého brankáře - Feistingera, jednou střelou z velkého vápna a podruhé po kombinaci ze strany, když naši obránci nedokázali pokrýt nabíhajícího útočníka Vožice. 

Zajímavé utkání tak skončilo výhrou Mladé Vožice, avšak na první přípravný duel nebyl náš výkon špatný. Za náš tým nastoupil, na postu ofenzivního středního záložníka, možná nová posila pro jarní část sezóny - Miloš Homola.

Zahajovací sestava:

Vobrátil - Slabý, Nováček, Slavata, Karda - Vrtiška, Pečenka, Homola M., Trefil - Typta, Žbánek

2. třetina:

Vobrátil - Slabý, Pečenka, Slavata, Homola J. - Vrtiška, Homola M., Prachař, Horvát - Daněk, Žbánek

3. třetina:

Feistinger - Slavata (Hevera), Nováček, Kubec, Karda - Trefil F., Prachař, Homola M. (Homola J.), Horvát - Vrtiška (Žbánek), Daněk

Zpět