Miličín - Krhanice 0:1 (0:1)

02.05.2010 17:00

Miličín - Krhanice 0:1 (0:1)

Sestava Miličína: Červenka - Vaněk, Karda (85' Dohnal Jan), Dostál - Trefil (70' Vrtiška), Nováček, Sochůrek, Rákosník (45' Daněk) - Žbánek, Prachař, Vylít.

V sobotu 2.5. nastoupili naši hráči k dalšímu těžkému utkání. V boji o potřebné body se jim postavilo mužstvo Krhanic. Ti podávají na jaře nevyrovnané výkony, ale i tak to se nachází o několi příček před námi. Přesto jsme však chtěli v tomto zápase bodovat. Již od začátku se nám však nedařilo náš plán plnit. Brzy jsme inkasovali, když v 10. minutě využil zaváhání naší obrany hostující záložník. Přesto, že to byla ojedinělá šance hostů, v konečném součtu jim to stačilo na vítězství. Zbytek utkání se odehrával v duchu zoufalé snahy našich hráčů o vyrovnání. To se nám však nepodařilo, přes to, že šance jsme na to měli. V prvním poločase měl největší Petr Žbánek, který postupoval ze strany sám na brankáře, jeho střelu však hostující gólman vyrazil na roh.

V druhém poločase jsme se snažili ještě více posílit útok, ale vytoužený gól to nepřineslo. Velikou šanci měl po jednom z rohů Radim Vylít, od kterého se míč odrazil jen těsně vedle brány. V 70. minutě měl asi největší šanci na vyrovnání Dan Vaněk, který byl osamocený na vápně. Jeho střelu však opět vyrazil dobře chytající hostující brankář. S postupem času rostla nervozita i na kopačkách hostů, kteří bránili svůj hubený náskok. Ani toho jsme však nedokázali využít, přes to, že po tvrdých faulech byl v 80. minutě vyloučen hostující obránce.

Utkání skončilo stavem 0:1 a jako obvykle můžeme pouze litovat nevyužitých šancí a ztracených bodů.

V příštím zápase zajíždíme na hřiště Václavic, kterým se v jarní části sezóny zatím velmi daří.

Zpět