Miličín - Jablonná nad Vltavou 4:0 (3:0)

04.06.2011 17:00

Miličín - Jablonná nad Vltavou 4:0 (3:0)

Sestava Miličína: Bánský - Vaněk, Karda, Červenka (80' Dvořák), Pohan (75' ) - Vrtiška, Trefil, Mládek, Slavata - Holánek, Daněk (80' Slabý)

V utkání s Jablonnou nad Vltavou jsme odehráli velmi dobrý první poločas, ve kterém jsme soupeře k ničemu nepustili. Dlouho jsme se však nemohli prosadit a své šance jsme "pálili". Střeleckou nemohoucnost protrhl až trestný kop Mládka, který v 30. minutě otevřel skóre zápasu - 1:0. O 10 minut později se prosadil Daněk, který po přesné přihrávce do vápna prostřelil hostujícího brankáře - 2:0. Hned na to skóre navýšil šťastnou ranou Holánek, jehož střelu hostující gólman propustil mezi nohama - 3:0.

V druhém poločase jsme již nepodali tak dobrý výkon, ale hosty jsme do mnoha šancí nepustili. Několikrát jsme mohli skóre navýšit, v 70. minutě nastřelil tyč Holánek. Jediný gól druhého vstřelil Vrtiška, který překonal vyběhnuvšího hostujícího brankáře střelou z dálky - 4:0. Zbytek zápasu se již odehrál v klidném tempu a nezměnil na tom ani fakt, že se k utkání nedostavil rozhodčí.

Zpět