Miličín - Heřmaničky 4:1 (1:1)

16.04.2011 17:00

Miličín - Heřmaničky 4:1 (1:1)

Sestava MiličínaBánský - Slabý - Červenka, Karda (80' Pohan M.), Vaněk - Vrtiška (45' Vylít), Pečenka, Dostál - Trefil, Žbánek (85' Dvořák), Daněk

Náš A tým čekal tento týden zápas s týmem z dolních příček tabulky. Předpovídaná převaha našeho týmu však nebyla v prvním poločase vůbec vidět. Naši hráči se nedokázali prosadit a když, tak nemířili přesně. Až v 35. minutě se prosadil Daněk - 1:0. Chvíli na to tentýž hráč trefil pěknou střelou břevno. Více se našim hráčům v prvním poločase však nedařilo a hosté naši pasivitu potrestali v závěru poločasu, když po ojedinělé akci utekl hostující útočník a prostřelil Bánského - 1:1.

Do druhého poločasu nastoupili naši hráči s výrazně větší aktivitou a chutí do hry. Z toho plynuly i dva rychlé góly Vylíta, který nastoupil o poločase a v rozmezí prvních 10 minut druhé půle zajistil našemu týmu dvoubrankové vedení 3:1. Hosté jsme v druhé půli nepustili do výraznějších šancí a naše vedení v posledních minutách pojistil Daněk, který po vybojovaném míči Žbánka, vstřelil druhý gól v utkání - 4:1.

Zpět