Miličín - FK Týnec nad Sázavou B 3:5

22.08.2009 17:00

Miličín - FK Týnec "B" 3:5

Na úvod sezóny nám los přisoudil mužstvo Týnce, se kterým jsme končili loňskou sezonu výsledkem 4:1. Začátek utkání patřil hráčům hostů, kteří ve hře  dopředu byli  aktivnější a zejména po levé straně přicházeli nebezpečné centry před domácí branku. Po jednom z centrů byl sám před domácí bránou týnecký hráč, jehož nevydařenou hlavičku však se štěstím uklidil do sítě kolega z útoku - 0:1. Ke slovu se také dostali domácí, kteří přebrali hru. Po závaru před bránou byl faulován Žbánek a následující penaltu s přehledem proměnil Vobrátil -  1:1. Poté měl ještě tutovou šanci Vylít, jehož hlavičku ze dvou metrů fantastickým zákrokem vychytal hostující brankář a tak se šlo za nerozhodného stavu do kabin.

Druhý poločas byl přesnou kopii prvního poločasu. Hosté opět ohrožovali domácí svatyni. Jen díky Bánskému se neměnilo skóre. A tak přišel pro hosty trest, kdy nechali volného Vobrátila, který na dvakrát prostřelil brankáře – 2:1. Hosté však nesložili zbraně a už za pár minut bylo vyrovnáno. Odražený míč z 30 metrů parádně trefil hostující hráč do domácí branky - 2:2. Zanedlouho se však opět měnil stav, když hostující obrana zapomněla na zcela volného Žbánka, který svojí šanci nepohrdl – 3:2. Poté si vzali slovo opět hosté, kteří potrestali hrubou chybu domácích – 3:3. To však nebylo zcela vše. Domácí mohli ze standartní situace jít opět do vedení, to by však musel Vobrátil lépe trefit míč, a tak se potvrdilo heslo „nedáš- dostaneš“, kdy z proti útoku hostující hráč propálil vše co mu stálo v cestě – 3:4. Domácí borci to ještě zkoušeli nakopávaními míči, ale bez efektu a tak si museli vypít kalich až do dna a to pátým gólem v jejich síťi.

 Tento zápas se musel líbit hlavně divákům. Vidět na fotbale 8 branek se jen tak nevidí. Bohužel už méně trenérovi. U všeho jsme byli pozdě, hosté byli více agresivnější a proto zcela zaslouženě vyhráli. Jestli chceme hrát jako „panenky“, tak budeme mít problémy z více mužstvy. Další zápas hostíme v derby sousední Mezno tak doufám, že náš výkon půjde nahoru.

Zpět