Miličín - Chocerady B 2:2 (2:1)

10.09.2011 17:00

 

Sestava MiličínaVobrátil - Slabý, Vaněk, Karda, Slavata - Žbánek (80' Holánek), Trefil, Mládek, Dostál - Vylít (60' Daněk), Typta (70' Vrtiška)

Branky Miličína: Žbánek, Typta

Branky Chocerad: Klír Michal, vlastní

 

V utkání s rezervou Chocerad začal náš tým aktivně. Hned na začátku jsme si vypracovali několik šancí, v největší byl Mládek, který ve vápně přestřelil. Hosté se však dokázali dostat do vedení, když si v 10. minutě nešťastně hlavou srazil míč do vlastní brány Slabý - 0:1. Na tuto branku se nám však podařilo rychle odpovědět. V 15. minutě poslal Vylít přesnou přihrávku Žbánkovi, který se tváří v tvář gólmanovi hostů nemílil a střelou mezi nohy srovnal stav na 1:1. Tato branka nás nabudila a opět jsme měli více ze hry. Vypracovali jsme si několik dobrých příležitostí. V 25. minutě střílel ve vápně Vylít, jehož střelu však dobrým zákrokem vyrazil brankář Chocerad. V 35. minutě jsme se však již radovali z vedení, když míč po autu do hostujícího vápna usměrnil do brány Typta - 2:1

V druhém poločase jsme měli hned na začátku několik "gólovek". Protože však své šance nedokázal Mládek ani Vylít, přišel trest. Hosté udeřili z ojedinělé šance. V 68. minutě po nenápadné akci ze strany míč uklidil k tyči naší branky nechytatelně hostující útočník - 2:2. Chvíli na to nás mohl do vedení vrátit Daněk, kterého však vychytal dobrý brankář hostů. I přes snahu našeho týmu v závěru utkání strhnout utkání na svou stranu, hosté dokázali uhájit remízu a odvézt si tak z našeho hřiště bod. 

V příštím kole zajíždí naše áčko k utkání do Nespek, kde sehraje těžké utkání s místním B týmem, který ještě letos neprohrál a je na 2. místě tabulky.

 

Zpět