Miličín - Čechtice 4:3 (4:1)

03.10.2015 16:00

Sestava Miličína: Bánský - Karda L. (70' Volalík), Slabý, Vaněk, Vylít - Dostál, Trefil, Čeněk (80' Slavata), Vrtiška (c) (65' Rákosník) - Typta (75' Pohan J.) , Daněk (30' Žbánek)

Branky Miličína: 2× Čeněk, Trefil, Typta

Do utkání s Čechticemi vstoupil náš tým stejně dobře jako minulý týden v Bílkovicích a brzy jsme se ujali výrazného vedení. Ve třicáté minutě jsme vedli již 4:0. Jako první se prosadil Trefil, který se po dlouhém autu z levé strany prosadil ve vápně hostů a dostal náš tým do vedení - 1:0. Chvíli na to byl po výkopu Bánského důrazný Typta, který překonal brankáře hostů a zvýšil na 2:0. Ve 24. minutě se po průniku mezi obránci Čechtic prosadil střelou k tyči Čeněk a vedli jsme již 3:0. Marek Čeněk chvíli na to přidal i 4. branku našeho týmu, když se nerozpakoval a z dálky vyslal tvrdou střelu přímo do levé šibenice hostující branky - 4:0.  Zdálo se, že utkání skončí vysokým vítězstvím našeho týmu, hosté se však nevzdali a v závěru poločasu snížili po ruce Slabého ve vápně z penalty na 4:1.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hráči Čechtic, kteří v 58. minutě snížili tečovanou střelou na 4:2. Naši hráči pak nevyužili několik šancí na zvýšení vedení a prosadili se hosté. Po několika zákrocích Bánského prošel útočník Čechtic naší obranou a střelou k tyči snížil na rozdíl jedinné branky 4:3. V závěru zápasu byli naši hráči nervózní a hosté stále častěji útočili. Své vedení jsme však již nepustili a díky vítězství 4:3 jsme se v tabulce posunuli před svého soupeře. 

Zpět