Miličín B - Velíš B 3:1

24.10.2009 11:30

Miličín B - Velíš B 3:1 (1:0)

Sestava Miličína: Červenka - Dvořák(C), Homola, Hrbek(70. Volalík), Vrba - Pohan Michal, Král, Vrtiška, Adam - Daněk, Vylít(65. Pohan Jindřich)

Toto kolo přijeli do Miličína fotbalisté Velíše, kteří v tabulce byli za naším "B" týmem. Utkání bylo od začátku vyrovnané, ale více ze hry měli chvílemi domácí. Ti několikrát ohrozili hostujícího brankáře, ale gól přišel až závěrem poločasu. V 40. minutě si nahráli Vylít s Daňkem a Lukáš Daněk postupující sám na brankáře uklidil míč k tyči - 1:0. Do půlky už žádná větší šance nepřišla a tak se šlo za stavu 1:0 do kabin.

Do druhého poločasu vstoupili aktivně hosté, kteří chtěli vyrovnat. Domácí však nic takového nepřipustili a naopak postupem času přebírali iniciativu zápasu. Rostl také počet šancí domácích, které však často nedokázali proměnit. V 50. minutě vstřelil Karel Vrba gól z trestného kopu, který ale rozhodčí jako jediný neviděl a tak jej neuznal. V 60. minutě však Radim Vylít obešel dva protihráče, napřáhl a z 20 metrů přesnou střelou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci - 2:0. Postupem času na hřišti bylo jen jedno mužstvo - domácí. Ti dobře kombinovali a dostávali se do šancí. Jednu z nich po průniku neproměnil Jindra Pohan. Pak si však na půlce sehráli Vrtiška s Daňkem a Lukáš Daněk opět postupoval sám na bránu a opět nedal brankáři šanci střelou k tyči - 3:0. Utkání se pak spíše jen dohrávalo. Ke konci utkání se hostům podařilo snížit po ojedinělé šanci - 3:1.

Domácí si tak připisují 3 body do tabulky a stále se drží mezi nejlepšími čtyřmi týmy soutěže. Příští týden jede miliičínské "béčko" na hřiště silného Budenína, kde se letos ještě nikomu nepodařilo vyhrát.

Zpět