Miličín B - Bystřice B 2:1

03.10.2009 13:00

Miličín B - Bystřice B 2:1 (1:1)

Sestava Miličína: Vylít - Karda V.(10. Pohan J.), Hrbek, Červenka(C) - Rákosník, Homola, Vrtiška, Dohnal(75. Bureš) - Kolář(80. Žbánek), Daněk

Miličínské "béčko" nastoupilo v tomto utkání proti soupeři, který měl jen o bod méně než domácí. Ty navíc nastoupili v oslabené sestavě, v které chybělo několik hráčů. Nastoupili však do utkání velmi dobře a měli více ze hry. Několik šancí domácí neproměnili a tak přišel trest. V 25. minutě hosté zahrávali trestný kop z 25 metrů, který skončil v naší bráně - 0:1. Domácí však navázali na předešlé chvíle a aktviní hrou donutili hosté k chybám. Jedna z nich vedla k vyrovnání, když v 30. minutě přihrávku Franty Koláře zužitkoval Ondřej Rákosník, který proběhl obranou hostů, obešel brankáře a pohodlně zakončil do prázdné brány - 1:1. Do poločasu se pak hrál bojovný a vyrovnaný fotbal. Více šancí měli domácí, jmenovitě Jindra Pohan, kterému dvakrát v koncovce nepřálo štěstí. Poločas tak skončil vyrovnaným stavem.

Do druhé půle nastoupili aktivněji opět domácí. Celý poločas měli domácí tlak a mnoho šancí. Z tlaku plynuli časté fauly hostů, většinou z dobrých pozic okolo vápna. Nejdříve se neujali trestné kopy Daňka a Vrtišky. Poté však přišel na hřiště žolík domácích Petr Žbánek. Po minutě na hřišti nastřelil hlavou tyč po centru Hrbka. Pět minut před koncem však už svou šanci proměnil. Postavil se k zahrávání standartní situace za hranicí vápna a tečovanou střelou do šibenice získal domácím vedení - 2:1. Vedení už domácí nepustili, vyhráli a připsali si další cenné body do tabulky.

Příští týden sehraje Miličínské "béčko" místní derby s "béčkem" z Mezna.

Zpět