Miličín A - Zaječice 3:0 (3:0)

24.05.2014 17:00

Miličín A - Zaječice 3:0 (3:0)

 
Sestava Miličína: Vobrátil - Nováček, Pohan, Trefil K., Karda V. - Vrtiška, Pečenka, Prachař, Vylít (46' Dostál) - Typta (46' Trefil L.), Holánek (46' Dohnal)
Branky Miličína: Prachař, Vrtiška, Typta
 
Tento týden čekal náš A tým zápas se Zaječicemi. Hosté přijeli k zápasu v neúplné sestavě a od začátku zápasu jsme měli více ze hry. Hned v 1. minutě si na centr z pravé strany naběhl Prachař a hlavou překonal hostujícího brankáře - 1:0. Po tomto gólu jsme se však dlouhou dobu nedokázali prosadit a spalovali jsme jednu šanci za druhou. Druhou branku jsme přidali až ve 35. minutě, kdy po levé straně unikl Vylít, jehož střelu vyrazil domácí brankář. Z dorážky trefil Vrtiška pouze břevno, ale odražený míč vrátil již do brány - 2:0. Chvíli na to jsme přidali také třetí branku. Pečenka poslal do úniku Vrtišku, který obstřelil brankáře a opět trefil břevno, z dorážky se pak však již nemýlil Typta 3:0.
 
Do druhého poločasu nastoupili hosté nesmyslně v 8 lidech a hned po dvou minutách se jeden z jejich hráčů údajně zranil a vzhledem k počtu hráčů Zaječic nemohl zápas pokračovat dál. Utkání tak bylo ukončeno v 47. minutě za stavu 3:0.
Zpět