2. kolo: Miličín A - Úročnice B 7:3 (1:1)

31.08.2013 17:00

Sestava Miličína: Vobrátil - Slabý (K), Karda V., Červenka (45' Nováček), Pohan M. - Vylít (60' Prachař), Trefil K., Daněk (60' Dvořák - 70' Slavata), Vrtiška - Typta, Žbánek (45' Holánek T.)

Branky Miličína: 2x Daněk, 2x Vrtiška, Typta, Holánek, Prachař

K druhému utkání této sezóny přijel na naše hřiště tým z Úročnice. Náš tým měl od začátku zápasu převahu, v prvních deseti minutách velmi výraznou, ale žádnou ze svých šancí nedokázal zužitkovat. Poté, co se v dobrých šancích ocitli oba naši útočníci, udeřili nečekaně hosté. Při jednom z našich útoků hostující obrana odkopla míč náhodně na naší půli na zcela osamoceného útočníka Úročnice, který postupoval sám na branku a prostřelil Vobrátila - 0:1. Tento gól byl pro naše hráče studená sprcha a dále jsme se jen marně snažili o vyrovnání. To přišlo až v úplném konci poločasu, kdy po chybě hostujícího stopera postupoval sám na brankáře Úročnice Vrtiška a střelou k tyči srovnal na 1:1.

Zatímco v prvním poločase jsme dokázali vstřelit pouze jednu branku, druhý poločas byl festivalem gólů. Naši hráči v něm dokázali nastřílet 9 branek, bohužel dvě z nich netradičně do vlastní branky. Už v 46. minutě jsme se dostali do vedení díky krásné hlavičce Daňka - 2:1. Chvíli na to v úniku nezaváhal Typta - 3:1. V 55. minutě to již bylo 4:1, když po přesném centru Pohana podruhé v zápase hlavou skóroval Daněk. Zdálo se, že další branky budou přibývat dále jen do hostující branky, avšak po rohovém kopu hostů si míč do vlastní branky nešťastně srazil Slavata - 4:2. Tříbrankové vedení nám pak navrátil Prachař, který po přihrávce Trefila nechytatelnou dělovkou z dálky navýšil naše vedení na 5:2. Pak však opět přišla studená sprcha v podobě vlastního gólu, když Holánek hlavou srazil míč do vlastní branky po dalším rohu hostů - 5:3. Tomáš Holánek však bleskurychle vlastní branku odčinil, když po krásném individuálním průniku hostující brankou zakončil přesně k tyči - 6:3. Poslední branku zápasu vstřelil chvíli před koncem Vrtiška, který byl úplně sám před brankou Úročnice a zakončil k tyči - 7:3.

Zpět