Miličín A - Pecerady 4:0 (3:0)

19.09.2010 13:06

Miličín A - Pecerady 4:0 (3:0)

Sestava Miličína:

                           Bánský

                           Slabý (C) (G 35' z pen.)

Červenka (45' Vosecký) Vaněk         Pohan                            

Dostál            Pečenka (70' Trefil)   Vrtiška (G 80')         

Prachař (75' Dvořák) Žbánek (G 10', 20') Vylít       

 

Branky Miličína: Žbánek, Žbánek/Slabý, Slabý, Vrtiška        

V dalším kole letošní sezóny jsme sehráli utkání s týmem TJ Jawa Pecerady. Většinu doby jsme měli utkání jasně ve své režii a náš gólový účet mohl být ještě vyšší. Naopak hosty jsme během utkání nepustili do žádné větší šance.

Po opatrném začátku se postupem času stále více ukazovala naše herní převaha. To vyústilo i v naší první branku. V 10. minutě Pečenka ze strany po autu přesně nacentroval na hlavu Žbánka, který z úhlu rozšířil svou gólovou sbírku v letošní sezóně - 1:0. Po této brance jsme stále více diktovali tempo zápasu a objevovali se časté šance, které jsme však neproměnili. Ve 20. minutě jsme však zvýšili vedení. Po faulu na Žbánka zahrával za hranicí pokutového území hostů standartní situaci Slabý. Krásnou střelou, kterou ještě lehce tečoval Žbánek, prostřelilhostujícího gólmana podruhé - 2:0. Hrál se pohledný fotbal a měli jsme jasně navrch. V 35. minutě bylo ještě lépe. Žbánek se uvolnil vápně a byl faulován, i přes protesty hostujícího stopera, byla nařízena penalta. Tu s přehledem proměnil kapitán Slabý - 3:0. Tímto stavem také skončil první poločas.

V druhém poločase jsme hosty nepustili k žádnému zkorigování stavu. Po celou dobu jsme měli více šancí a častěji míč na svých kopačkách. Naše šance se nám však nedařilo proměňovat. V dobrých šancích byli Žbánek, Vylít i Pečenka, který často ostřeloval hostujícího gólmana. Gólem však skončila až naše akce v 80. minutě. Dvořák rozehrál na krátko roh, Vylít s Vrtiškou si dobře nahráli a druhý jmenovaný z úhlu prostřelil hostujícího gólmana počtvrté - 4:0. Přesto, že jsme měli i na konci utkání další šance, žádná se neujala a tak zápas skončil stavem 4:0.

V příštím kole zajíždíme na hřiště do Křečovic.

Zpět