A tým: Přestavlky - Miličín 5:0

07.11.2009 14:00

SO Přestavlky - Miličín 5:0 (1:0)

Sestava Miličína: Bánský - Dvořák, Pečenka, Slavata(75. Karda) - Trefil, Vaněk, Sochůrek(80. Homola), Dostál - Žbánek(C), Prachař, Vrtiška

V sobotu 14.11.2009 zajížděli miličínští fotbalisté ke svému poslednímu letošnímu zápasu. Na hřiště prvního týmu - Přestavlkám přijela opět obměněná sestava, kvůli několika absencím hráčů základní sestavy. Přesto se však v prvním poločase hrál velmi vyrovnaný fotbal. Z počátku se hra odehrávala hlavně ve středu hřiště, později ale přišli i šance. První šance domácích zlikvidoval Bánský a na druhé straně šance Petra Žbánka domácí brankář. Na úvodní branku zápasu se čekalo do 30. minuty, kdy první zaváhání naší obrany vedlo hned ke gólu. Ve vápně osamocený domácí útočník domácích podél Bánského otevřel skóre zápasu - 1:0. Do poločasu se hrál stále vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách. Do kabin se šlo za stavu 1:0.

Hned v úvodu druhé půle přišel velký tlak hostujících hráčů z Miličína. Ti na dobrých 15 minut svého soupeře k ničemu nepustili a stále útořili. Bohůžel své šance nevyužili a skóre zůstalo nakloněné domácím. Největší naší šanci měl Petr Žbánek, který se dobře zorientoval mezi dvěma bránícími obránci a dokázal zakončit, avšak pouze nad bránu domácího týmu. Tlak hostů utnul v 68. minutě druhý gól domácích. Po, do té doby, ojedinělé domácí akci rozhodčí pískl spornou penaltu a domácí hráč střelou k tyči zvýšil na 2:0. Od té doby hráči Miličína působili trochu odevzdaným dojmem. Hlavně poté, co v 75. minutě utekl domácí střelec a zvýšil tvrdou střelou k tyči - 3:0. Přesto, že domácí celek neměl výraznou převahu, dokázal se ještě dvakrát prosadit. Dvě, prakticky totožné situace v závěru utkání, když hráči v přečíslení dokázali využít své šance, znamenali výrazné vedení pro domácí. Nejprve v 85. minutě 4:0. A následně v 89. minutě 5:0. Pátý gól uzavřel skóre zápasu a také utkání samotné.

Hráči Miličína si tak z hřiště prvního celku tabulky odváží vysoký debakl, ale průběh utkání takovému hrozivému skóre opravdu neodpovídal. Po většinu zápasu se hrál velmi vyrovnaný fotbal a kdo ví, jak by utkání skončilo, kdyby hosté využili některou svou šanci na začátku druhé půle.

Naše "áčko" tak přezimuje na 9. místě v tabulce, se 17. body(5 výher, 2 remízy a 6 proher), a během zimy se bude snažit připravit na to, aby během jarní části sezóny poskočilo v tabulce výš...  

Zpět