Miličín A - Budenín 2:1 (1:1)

21.08.2010 17:00

Miličín A - Budenín 2:1 (1:1)

 

Sestava Miličína:

                            Bánský

                            Dvořák

Pečenka                Červenka            Pohan (65' Vosecký R.)

                            Slabý (C)

Dostál                                            Trefil (45' Vobrátil)

                            Daněk (75' Feistinger)

            Vrtiška (G 35')            Vylít (G 65')

 

Náš A tým čekal v prvním kole letošní sezóny Budenín. Přesto, že jsme z počátku utkání měli herní převahu, nepodařilo se nám ji zužitkovat. V největší šanci byl Vrtiška, který v 20. minutě trefil ve vápně pouze hostujícího brankáře. Hned na to přišel trest, když hosté po ojedinělé šanci využili zaváhání naší obrany a postupující útočník prostřelil Bánského - 0:1. Následující chvíle byla vidět křeč na našich hráčích, kteří se nedokázali prosadit a delší dobu udržet míč na kopačkách. Nakonec se nám však podařilo vyrovnat, když v 35. minutě přesně přihrál Vylít do vápna a Vrtiška k tyči srovnal na 1:1. Od této doby jsme opět měli více ze hry. Stavem 1:1 skončil první poločas.

Druhý poločas nenabídl příliš hezký fotbal, spíše bojovný. Na našich hráčích byla vidět snaha dotáhnout zápas do vítězného konce, ale přesto, že hráče hostů nepouštěli do šancí, ani nám se příliš herně nedařilo. V dobré šanci se ocitl Dostál, který postupoval v 55. minutě ze strany na hostující bránu, ale obrana Budenína odolala. O deset minut později jsme se však již radovali. Po pasu Červenky využil minelu hostujícího stopera Vylít a z půlky hřiště postupoval sám na bránu, v koncovce i trochu se štěstím dopravil míč do brány - 2:1. Náš tým od této chvíle diktoval tempo zápasu, nepodařilo se nám vstřelit další branky, avšak zápas jsme ubojovali do vítězného konce.

První zápas letošní sezóny tak - po nepříliš přesvědčivém výkonu - náš tým dotáhl do vítězného konce. V příštím kole nás čeká těžký soupeř z Pyšel.

Zpět