Měšice - Miličín 3:3 (2:1)

16.03.2013 17:00

Sestava Miličína: Feistinger - Homola, Karda, Slabý, Slavata - Pohan M., Vrtiška, Sochůrek, Dostál - Dohnal, Typta (Střídali: Trefil K., Prachař, Hevera)

V sobotu odehrálo naše A mužstvo druhý přípravný zápas. Tentokrát v Sezimově Ústí na umělé trávě proti týmu, který hraje II. třídu OP v Jihočeském kraji, Měšicím. 

Do utkání vstoupilo naše mužstvo aktivně, hned v první minutě měl po chybě obrany Měšic šanci Vrtiška, jeho střela se však mezi tyče nevešla. Postupem času se hra trochu vyrovnala a přesto, že náš tým měl více ze hry, do vedení šli Měšice. V 30. minutě kopali penaltu, kterou záložník Měšic proměnil střelou k tyči - 1:0. Našemu týmu se však podařilo o deset minut později vyrovnat, když přesnou střelou z vápna skóroval Slabý - 1:1. Poločas však přeci jen neskončil remízou. V posledních minutách první půle propadl trestný kop z dálky až za záda Feistingera a Měšice se tak opět radovali z vedení - 2:1.

Do druhého poločasu opět vstoupilo aktivněji naše mužstvo, avšak dlouhou dobu nemohlo vstřelit branku. Po několika příležitostech se nám to však přeci jen podařilo, když střelu dobře hrajícího Slabého vyrazil brankář Měšic před sebe a pohotovou dorážkou vyrovnal Dohnal - 2:2. Radost z vedení nám však opět nevydržela dlouho. V 70. minutě domácí rychle rozehráli po faulu ve středu hřiště a na Feistingera se řítil osamocený útočník Měšic a zakončil přesně - 3:2. Zbytek zápasu se odehrával ve snaze našeho týmu o vyrovnání, avšak Měšice hrozili rychlými protiútoky. V 85. minutě byl blízko vyrovnání Sochůrek, jehož střela skončila pouze na tyči měšické branky. Vyrovnat se nám však přeci jen podařilo, po nepřesné souhře domácí obrany prošel kolem stopera Měšic Vrtiška a srovnal na konečných 3:3. Přesto, že se hrálo přátelské utkání, některé situace a místy tvrdá hra tomu nenasvědčovala. Domácí se navíc nemohli smířit s neuznáním branky za stavu 3:2, která však padla z ofsajdu. 

Zpět