Memorial Rudolfa Pilze 2011 - fotbalový turnaj v malé kopané

16.07.2011 15:10

 


V sobotu 16. 7. 2011 se odehrál na miličínském hřišti již 16. Ročník turnaje v malé kopané – MemorialRudolfa Pilze. O turnaj byl letos obrovský zájem, což dokázal i počet přihlášených družstev. O účast na turnaji se ucházelo 25 týmů, avšak pouze 16 se jich mohlo zúčastnit. Turnaj proběhl bez jakýchkoliv problémů a po celý den panovalo pěkné počasí, proto si jej zajisté užili jak samotní hráči, tak i diváci. Vítězem turnaje se po 16 letech stal místní tým Miličín A, přesto, že jeho cesta turnajem nebyla jednoduchá.

 

Za miličínské „áčko“ v turnaji nastoupili hlavně mladí hráči A i B týmu doplněni o bývalého spoluhráče Daniela Šacha, který v současnosti obléká v okresním přeboru dres Olbramovic. Za tým hráli Jiří Bánský, Martin Slavata, Michal Pohan, Jan Homola, nejlepší hráč turnaje Ondřej Dostál, Petr Prachař, Miroslav Vrtiška, Daniel Vaněk.

V základní skupině Miličín A odstartoval slibně, když v prvních 3 zápasech získal plný počet bodů a se skórem 8:1 měl dobře nakročeno do vyřazovacích bojů. Pak však přišla neúspěšná série zápasů, když tým prohrál 0:1 s A-TÝMem (z Mladé Vožice), 0:1 s ŽÍZNÍa poté dokonce 0:4 s předloňským vítězem turnaje – HD2D. Aby tým postoupil do další fáze turnaje, musel bezpodmínečně porazit BYTOVKY v posledním zápase skupiny, to se mu podařilo poměrem 3:0 (2x Vrtiška, Homola).

Do čtvrtfinále tak náš tým postoupil až z posledního 4. postupového místa ve skupině. Čekal na nás tak první tým skupiny B – MALOVICE. Ve vyrovnaném duelu nás několikrát podržel Jiří Bánský a díky brankám Petra Prachaře a Ondřeje Dostála jsme zvítězili 2:0.

V semifinále nás čekal tým BABICE. V opět velmi vyrovnaném utkání nebylo příliš mnoho šancí, největší naše skončila na tyči soupeřovi brány a tak po konečném stavu 0:0 přišli na řadu penalty. V nich se prosadili všichni naši střelci, a protože Bánský jednu penaltu chytil, zvítězili jsme v nich poměrem 5:4 (rozhodující penalta – Dostál).

Ve finále na nás čekal „A-TÝM“ z Mladé Vožice, proti kterému jsme již jedno utkání sehráli v základní skupině (0:1). Tento zápas se však odehrával v zcela jiném tempu. Po velmi bojovném a obětavém výkonu našeho týmu jsme dokázali zvítězit 3:1, dvakrát se prosadil Vrtiška, jednou Homola. Hosté dokázali pouze snížit těsně před koncem střelou z dálky.

Miličín A tak dokázal získat prvenství v celém turnaji.

Konečné pořadí:

  1. Miličín A
  2. A-tým
  3. Babice
  4. Žízeň
  5. Malovice
  6. Massaker
  7. HD2D

Dále se zúčastnili: Trosky, Mitro-team, Miličín Z, Hokejky, …             

(pokud někdo znáte pořadí od 8. místa, prosím napište ho do diskuze)

 

 

Zpět