Lešany - Miličín 3:2 (1:1)

06.04.2013 16:30

 

Sestava Miličína: Feistinger - Mládek, Slavata (K), Daněk (60' Slabý), Karda - Trefil K., Pečenka, Sochůrek, Vrtiška - Typta (75' Trefil F.), Holánek T.

Hned na úvod druhé části sezóny čekal náš tým nejtěžší soupeř a největší rival v boji o postup - Lešany. Hned úvod zápasu ukázal, že celé utkání bude velká bitva. Po vyrovnaném a bojovném začátku utkání měli velkou šanci na to ujmout se vedení domácí. Ve 20. minutě zápasu fauloval ve vápně Mládek a domácí kopali penaltu. Záložník Lešan však branku přestřelil. První zásah v zápase však přeci jen padl do naší sítě. Ve 30. minutě utkání unikl našim obráncům střelec domácích, obešel Feistingera a z velkého úhlu vstřelil první branku zápasu - 1:0. Našemu týmu se podařilo brzy vyrovnat. O 5 minut později zahrával Sochůrek pokutový kop z poloviny hřiště a jeho centr prodloužil hlavou za záda domácího gólmana Tomáš Holánek 1:1. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Druhá půle nezačala podle našich představ. Hned po několika minutách se domácí dostali zpět do vedení, když se prosadil i druhý z útočníků Lešan střelou z velkého vápna - 2:1. Navíc v 60. minutě nám domácí odskočili o dvě branky, když podruhé v zápase skóroval nejlepší střelec soutěže - 3:1. Náš tým se však nevzdal a brzy jsme se dostali na dostřel soupeře. Po pěkném centru Pečenky se prosadil Typta, který hlavou snížil na 3:2. To z naší strany nebylo vše. Poté, co nás několikrát zachránil Feistinger jsme dokázali vyrovnat. 5 minut před koncem utkání se prosadil podruhé v zápase Holánek, avšak radost našeho týmu byla předčasná. Rozhodčí gól neuznal pro nesmyslně zvednutý praporek pomezního. V závěrečném tlaku jsme si dokázali vytvořit několik příležitostí, avšak domácí obrana vydržela a ze hřiště prvního týmu tabulky jsme tak odjížděli s prázdnou.

Zpět