Lešany - Miličín A 0:3

01.11.2009 14:00

Lešany - Miličín A 0:3 (0:2)

Sestava Miličína: Bánský - Dvořák, Slavata, Nováček - Trefil, Prachař(70. Vrba), Vrtiška(75. Slabý), Dostál - Žbánek(C), Daněk, Vylít

Tento týden, neobvykle v neděli, jelo naše "áčko" do Lešan. Před tímto kolem byli Lešany na předposledním místě a tak jsme měli jednoznačný úkol - přivézt body. Přesto, že jsme nastoupili v oslabené sestavě, měli jsme po většinu zápasu převahu. První velkou šanci však měli domácí, kteří v 8. minutě trefili břevno naší brány. Hned z protiútoku jsme však ohrozili domácího brankáře my. Daněk postupoval ze strany na brankáře, který jeho střelu stačil nohou vyrazit mimo bránu. Další šanci však už Lukáš Daněk proměnil. V 30. minutě se postavil k zahrávání standartky po faulu za vápnem a krásnou střelou k tyči nedal domácímu brankáři šanci - 1:0. Poté jsme měli stále více ze hry a také šance. Do poločasu jsme náskok ještě zvýšili, když přesný centr Karla Trefila z pravé strany náš "bomber" Petr Žbánek nechytatelně hlavou uklidil do brány - 2:0. Poté nás však domácí do poločasu zatlačili a 3x ohrozili. Proti jejich snížení však byl náš brankář Jiří Bánský, který výbornými zákroky podržel svůj tým. Nejdříve se do šance dostal domácí útočník, který naskočil na přesný centr a z brezprostřední blízkosti naší brány hlavičkoval. Bánský však skvělým zákrokem vyrazil míč na roh. Po chvíli už byl překonán i Bánský, kterého na brankové čáře zastoupil Petr Nováček. Do třetice se dostal v poslední minutě poločasu domácí hráč do šance, Bánský byl však znovu pozorný a střelu z hranice vápna vyrazil. Do kabin se tak šlo za stavu 0:2.

Přestávka otupila domácí tlak a více ze hry měli opět hráči Miličína. Přesto však domácí útočili a snažili se s výsledkem něco udělat. Z jejich útočného snažení však plynuly časté brejky hostů, které ale většinou nedokázali dobře zakončit. Jednu z větších šancí druhého poločasu měl Lukáš Daněk, který střelou po rohu jen o kousek minul domácí bránu. Domácí pak útočili, ale do šancí se ve druhém poločase příliš nedostávali. Jedinou branku 2. poločasu tak měli na svědomí opět hosté. Na levé straně se prosadil Ondřej Dostál, obešel obránce domácích a ze strany přesnou střelou zvýšil na konečných 3:0. Utkání se pak už jen dohrávalo a hosté si tak odvezli z Lešan cenné vítězství a potřebné body do tabulky.

Příští týden hraje naše "áčko" domácí zápas s nováčkem v soutěži, s týmem Drachkova.

Zpět