Krhanice - Miličín A 3:2

26.09.2009 16:30

26.9.2009

Krhanice - Miličín A 3:2 (2:0)

Sestava Miličína: Bánský - Slabý, Pohan(75. Slavata), Karda - Trefil(75. Vrtiška), Vrba(20. Rákosník), Sochůrek, Mládek, Dostál - Žbánek(C), Vylít

K dalšímu kolu soutěže jeli fotbalisté Miličína pro body na krásné hřiště v Krhanicích. Domácí však byli na začátku zápasu lepším týmem a vytvořili si několik šancí. Jednu z nich využil už v patnácté minutě domácí kanonýr, když přehodil Bánského, který uklouzl na penaltě - 1:0. O minutu později bylo ještě hůř, když domácí záložník ve vápně zpracoval přihrávku a střelou k tyči zvýšil na 2:0. V tu chvíli bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Postupem času se však do šancí dostávali i hosté, kteří začali kombinovat a prosazovali se. Největší šanci Miličína měl v první půli Radim Vylít, který nebojácně prošel mezi třemi obránci, ale v koncovce mu utekl míč. Chyběl krok, aby na konci poločasu zdramatizoval stav.

Do druhé půle nastoupil náš tým úplně jinak. Útočil a dostával se do šancí, bylo vidět, že hosté mají chuť ještě s výsledkem něco udělat. Po několika neproměněných šancí přišel však trest, když svůj úprk z půlky zakončil domácí střelec přesně k tyči - 3:0. Hosté však nepolevili a pomalu se stávali lepším týmem na hřišti. V 55. minutě šel ze strany sám na brankáře Petr Žbánek a snížil stav utkání střelou k tyči - 3:1. O deset minut později byli hosté opět o krůček blíž, po střelách Žbánka a Vylíta, které domácí brankář vyrazil, se do šance dostal Ondřej Rákosník, který už z malého vápna nedal brankáři domácích šanci - 3:2. Na hráčích domácích byla vidět nervozita a dorazit je mohl Karel Trefil, který však přestřelil bránu v dobré šanci a nevyrovnal. Hosté se v závěru snažili vyrovnat, ale nepodařilo se jim to. Zápas tak skončil domácí výhrou. 

Zpět