Jablonná nad Vltavou - Miličín 1:3 (1:1)

30.10.2010 14:30

Jablonná nad Vltavou - Miličín 1:3 (1:1)

 

Sestava Miličína:

                          Bánský  

                          Dvořák

Pohan (20' PrachařKarda            Vosecký    (G 50')                                    

Trefil (70' Holánek - G 80')             Vrtiška 

                       Pečenka  (C)            

Žbánek             Vobrátil (G 10')      Vylít (G 65')

                   

Branky Miličína: Vobrátil, Vylít, Holánek

 

Náš A tým čekal tento týden třetí tým tabulky - Jablonná nad Vltavou. Ta nepředváděla v zápase výkon týmu, který by měl být takto vysoko, přes to to byl pro nás těžký zápas, hlavně proto, jak jsme k němu v prvním poločase přistupovali. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a několika šancemi jsme svého soupeře zatlačili. Z úvodního náporu jsme i vytěžili vedoucí branku, když se po rohu ve vápně prosadil důrazný Vobrátil - 0:1. To bylo ale na dlouhou dobu vše. Nechali jsme se uspat hrou domácího týmu a nic jsme nevymysleli, byli jsme bez pohybu. Místo toho, aby jsme ještě přidali nějaké branky a utkání v klidu zvládli s více než hratelným soupeřem, tak jsme pomalu dostávali do hry domácí tým. Ten udeřil z ojedinělé šance, když propadnutý míč za naší obranou uzmul domácí útočník, postupoval sám na Bánského a vyrovnal - 1:1. Zbytek poločasu jsme neodehráli dobře, centry ze stran propadávali většinou do autů a byli jsme nedůrazní. Přesto jsme se však do poločasu mohli znovu ujmout vedení, když byl ve vápně faulovaný Vrtiška domácím brankářem. K nařízené penaltě se postavil Žbánek, kterého však vychytal domácí brankář a napravil tak svou chybu.

Do druhé půle nastoupil náš tým o poznání aktivněji, začali jsme se tlačit do zakončení a plynuli z toho také šance. Po většinu druhého poločasu jsme bojovali a svého soupeře přehrávali. Domácí hrozili pouze z brejků a standartních situací. Po úvodním tlaku, ze kterého jsme nevytěžili branku jsme pustili i domácí do několika šancí, ale naštěstí jsme odpověděli tím správným způsobem. V 65. minutě dostal přesný pas Vylít, přesprintoval domácí obránce a postupoval na brankáře, kterého prostřelil - 1:2. Chvíli na to nás mohli domácí z ničeho nic potrestat, když jejich záložník vyslal pěknou střelu z dálky ke vzdálenější tyči, Bánský však předvedl parádní zákrok a míč vytáhl na roh. V druhé půli zápasu jsme byli lepší, pohyblivější i důraznější, avšak v mnoha šancích nás zastavil praporek domácího pomezního. Pojištovací branku se nám však podařilo i tak dát, když se v 80. minutě na straně prosadil střídající Holánek a překonal domácího brankáře - 1:3. Tímto stavem skončil i celý zápas, který jsme poté v klidu dohráli.

V příštím kole nás čeká opět silný soupeř, béčko Poříčí nad Sázavou. Utkání začíná na našem hřišti v sobotu, již v 13:00.

Zpět