Heřmaničky - Miličín A 1:6 (1:3)

11.09.2010 17:00

Heřmaničky - Miličín A 1:6 (1:3)

Sestava Miličína:

                            Bánský

                           Slabý (C) (25', 35' z pen.)

Červenka              Vaněk                Pohan                            

Dostál (G 88')        Pečenka            Žbánek

Prachař (45' Trefil)                        Vylít (G 75', 85')               

                            Vrtiška (G 1') (80' Dvořák

Tento týden zajížděl náš A tým k utkání do Heřmaniček. Proti týmu, který v letošní sezóně zatím nezískal ani bod jsme chtěli navázat na výkon z minulého zápasu proti Přestavlkům.

Do utkání jsme vstoupili aktivně a hned v první minutě jsme vstřelili branku. Okamžitě po rozehrání domácích využil chyby v obraně Vrtiška a otevřel skóre utkání - 0:1. Tato vstřelená branka nás uklidnila, ale možná až moc, nedokázali jsme po tom využít žádné z častých šancí. Až v 25' minutě jsme vstřelili 2. branku, respektive pomohli nám domácí vlastním gólem. Slabý nakopával z naší půle míč, který však domácí obránce hlavou umístil do vlastní brány - 0:2. Přesto, že jsme měli utkání ve svých rukou, sami jsme si ho zkomplikovali. Hned v další minutě totiž nabídl Bánský domácím zkorigování stavu, když vyběhl a sehrál přímo na nohy domácího hráče, který jej následně přehodil - 1:2. I přes tento moment jsme měli více ze hry, což jsme dokazovali častými šancemi a silným tlakem. Nedařilo se nám však proměňovat šance. Až v 35. minutě se dostal do úniku Žbánek, byl faulovaný ve vápně a následnou penaltu k tyči proměnil kapitán Slabý - 1:3. Do poločasu jsme stihli dát ještě jednu branku, kterou však rozhodčí uznal, ale v zápětí nesmyslně odvolal. V 43. minutě doklepával Prachař za domácího brankáře míč, rozhodčí uznal branku, ale po dobré minutě a konzultaci s domácími ji odvolal pro náš údajný faul v pokutovém území domácích. První poločas tak skončil za stavu 1:3 pro náš tým.

V druhém poločasu jsme měli po celou dobu výraznou herní převahu, kterou jsme však dlouhou dobu nedokázali využít. V šancích se ocitali prakticky všichni naši útočící hráči (Vylít, Vrtiška, Žbánek, Trefil, Dostál), ale ne a ne dostat míč do domácí branky. Ke konci zápasu jsme se přeci jen začali prosazovat. V 75. minutě po shrumáži před domácí brankou dostal míč do brány Vylít - 1:5. Poté byl ve velké šanci Žbánek, který postupoval sám na bránu, ale po překonání brankáře zaskočil na brankové čáře domácí obránce. Prosadil se tedy opět Radim Vylít, který po jednom z našich častých rohových kopů, z voleje krásně napálil míč do domácí brány - 1:5. V závěru využil rozložené domácí obrany ještě Dostál, který pěknou ranou ve velkém vápně prostřelil k tyči domácího gólmana pošesté - 1:6. Utkání tak skončilo, přesto, že jsme v utkání neproměnili velké množství šancí, našim vítězstvím o pět branek.

V příštím kole nás čeká na našem hřišti utkání s týmem Jawa Pecerady.

 

Zpět