Chocerady B - Miličín A 1:1

17.10.2009 15:30

Chocerady B - Miličín A 1:1 (1:1)

Sestava Miličína: Bánský - Slabý, Slavata, Pečenka - Trefil(75. Vrtiška), Sochůrek, Vaněk, Dostál - Žbánek(C), Prachař, Vylít(70. Rákosník)

V sobotu 10. října zajížděli miličínští fotbalisté na hřiště do Chocerad. Za nepříliš fotbalového počasí si chtěli připsat do tabulky další vítězství. Chocerady byly na 12. místě, ale stejně jako Nespeky určitě nepatří do těchto pater tabulky, všichni od začátku věděli, že to nebude lehké utkání. Od prvních minut se hrál nepříliš pohledný, ale bojovný fotbal, ve kterém měli po většinu hry převahu hosté z Miličína. Převahu jsme sice měli, ale po celý zápas byla naší největší obtíží proměňování šancí. Od úvodních minut jsme "pálili" jednu šanci za druhou. Neujali se samostatné úniky Vylíta, Prachaře, ani mega šance Žbánka, který ve 30. minutě po střele Vylíta ve vápně dorážel, ale z malého vápna trefil opět jen dobře chytajícího brankáře domácích. Po tolika neproměněných gólových šancí přišel trest. Domácí prakticky z jediného pořádného útoku udeřili. V 35. minutě se míč dostal na osamoceného domácího útočníka, který přešel přes našeho obránce, v koncovce obešel i brankáře Bánského a do prázdné brány pohodlně skóroval - 1:0. Hosté však měli stále víc ze hry. Opět útočili, ale vyrovnání přišlo až ke konci prvního poločasu. To se na útočný výlet vydal náš stoper Roman Slabý, z hranice vápna poslal přesnou přihrávku na našeho "bombera" Petra Žbánka, který už věděl co s míčem a do protipohybu brankáře srovnal stav - 1:1. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Druhá půle se nesla ve stejném duchu, jako ta první. Silný tlak fotbalistů Miličína a nemohoucnost v koncovce. Domácí útočili jen ojediněle. Největší šanci druhého poločasu mělo duo Prachař - Žbánek. Petr Prachař šel od půlky hřiště na bránu a ve vápně ještě přihrával osamocenému "bomberovi", kterého však tentokrát domácí brankář vychytal. I přes rostoucí tlak se však hostům nepodařilo využít žádnou z šancí a vítězný gól nikdo nevstřelil. Utkání tak skončilo remízou 1:1. 

Přes to, že jsme si odvezli 1 bod z hřiště soupeře, z něj nikdo radost nemá, protože jsme spíše 2 body ztratili v zápase, ve kterém jsme byli lepším týmem. Domácí nám ukázali, jak se proměňují šance, když v podstatě díky jedné šanci uhráli remízu.

Příští týden hrajeme s tradičním soupeřem z Bystřice, který je v tabulce o jedno místo před námi a měl před tímto zápasem pouze o 1 bod víc.

Zpět